FET I NET, nova campanya de conscienciació per la neteja de la ciutat

  0
  IMG_20181114_110108.jpg

  L’alcalde de Badalona Àlex Pastor i el regidor de l’Àmbit de Govern i Territori Rubén Guijarro han presentat la nova campanya promoguda per l’Ajuntament de difusió del Servei de Neteja de la ciutat, la qual neix amb l’objectiu de combatre l’incivisme i conscienciar a la ciutadania per mantenir net els espais públics.

  Sota el lema FET i Net, aquesta campanya es promocionarà durant les properes setmanes per tota la ciutat, mitjançant diferents suports publicitaris; banderoles, anuncis en mitjans de comunicació, autobusos o xarxes socials, entre altres mitjans.

  Aquesta campanya neix amb quatre eixos fonamentals de diferents problemàtiques

  • Una relacionada amb el reciclatge i a fer servir de manera correcta els contenidors de brossa.
  • Una altra relacionada amb no embrutar el terra, ni llençar papers, ni tirar burilles, i fer-ho a les papereres repartides per tota la ciutat.
  • Una tercera sobre la recollida dels excrements dels nostres animals domèstics, una de les accions incíviques que més molesta al veïnat.
  • I una última per conscienciar que no es poden deixar mobles ni trastos vells a qualsevol lloc, que hi ha espais i dies habilitats per fer-ho i on es recorda el telèfon de recollida de mobles, el 901 114 115.

  Àlex Pastor ha assenyalat la necessitat que “tothom se senti cridat a cuidar del seu entorn, a estimar Badalona”. També ha assenyalat que el nom FER I NET parteix amb l’objectiu que “tot estigui net, i que per tant, tot quedi fet”.

  Per la seva banda, Rubèn Guijarro ha fet una repassada dels serveis de neteja que a hores d’ara gaudeix la ciutat, agraint la tasca de les 355 persones que treballen cada dia als Serveis de Neteja”. També ha informat del balanç de contenidors cremats, i el cost que suposa aquest fet. Durant l’any 2017 es van cremar un total de 309 “els contenidors tenen un cost de 1.000 euros””només en contenidors, l’incivisme ens va costar l’any passat uns 300.000 euros”, ha afegit.