L’Ajuntament inicia un pla de millora de l’asfalt en diferents carrers de la ciutat

  0
  67
  Asfalt.jpg

  L’Ajuntament e Badalona inicia obres d’asfaltat en diferents carrers de la ciutat, els quals consistiran a rebaixar el paviment existent i posar asfalt nou. Aquestes obres engloben a diversos carrers d’alguns barris de Badalona, els quals quedaran tallats al trànsit a partir de les 7 del matí el dia que els hi correspongui

  Aquest és el calendari previst

   

  Dijous 15 de novembre:

  avinguda de Pius XII (entre el carrer de Ramiro de Maeztu i el carrer d’en Guasch).

   

  Dimarts 20 de novembre:

  carrer de la Cervereta; carrer de Paris; avinguda de Pius XII (entre el carrer de Ramiro de Maeztu i el carrer d’en Guasch); rotonda del carrer de Lope de Vega amb l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer; carrer de Jerusalem; carrer del Comerç, i carrer de Badajoz.

   

  Dimecres 21 de novembre:

  Asfaltat a l’aparcament del Mercat Pomar-Morera; carrer de Paris; carrer de Jerusalem; carrer del Comerç, i carrer de Badajoz.

   

  Dijous 22 de novembre:

  carrer de Sardenya (entre el carrer de Milà i l’avinguda de Mònaco); carrer dels Apenins (entre els carrers de Còrsega i de Rossini), i aparcament del Mercat Pomar-Morera.

   

  Divendres 23 de novembre:

  carrer de Sardenya (entre el carrer de Milà i l’avinguda de Mònaco) carrer dels Apenins (entre els carrers de Còrsega i de Rossini).

   

  Dilluns 26 de novembre:

  carrer de Milà i Fontanals; carrer del General Moragues (amb carrer de Pere Martell); carrer de Pere Martell (entre carrer de l’Olivera de Sistrells i carrer de Marià Benlliure), i l’avinguda de Salvador Espriu.

   

  Dimarts 27 de novembre:

  carrer de Milà i Fontanals i l’avinguda de Salvador Espriu

   

  Tanmateix, aquest diumenge a partir de les 8 del matí, es realitzaran obres de millora de la calçada al carrer Francesc Layret, entre els carrers Lleó i Sant Anastasi. Aquestes obres afectaran el trànsit, l’accés als aparcaments d’aquest tram, i al recorregut dels autobusos

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí