Final feliç contra el Vila-real B (3-2)

0
    31
    Al final del partit, la plantilla del Badalona ha saludat l'afició escapulada / Foto: Eloy Molina.

El Badalona ha guanyat per 3-2 el Vila-real B en l’últim partit de la temporada i ha acabat la lliga en una meritòria setena posició.

Albert Estellés ha avançat els escapulats poc després del primer quart d’hora, en recollir una pilota després un córner, al segon pal. En la següent acció el conjunt castellonenc ha empatat mitjançant Mario, que ha aprofitat una badada en la sortida de pilota. Abans de la mitja hora, però, el Badalona ha colpejat dues vegades amb dos grans gols.

Robert Simón ha marcat el 2-1, després de combinar amb Néstor Albiach, amb un xut sensacional. La celebració del badaloní ha estat especialment emotiva i dedicada a la memòria del seu pare. El mateix Albiach ha estat l’autor del 3-1, en una jugada de molta qualitat que ha posat el públic dempeus. El davanter ha superat el porter del Vila-real B amb dos tocs suaus, en un pam de terreny, i ha enviat la pilota a la xarxa des d’una posició molt difícil.

Al partit li ha faltat emoció i intensitat, perquè ningú es jugava res, però hi ha hagut gols i bones jugades. En la segona part, el Badalona ha controlat sense problemes i, tot i que ha encaixat un altre gol en el temps afegit, no ha patit per la victòria.

La fitxa

Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano (Escudero, 80’), Estellés; Robert Simón, Marc Carbó, Boniquet (Gori López, 84’), Iván Agudo (Ángel Sánchez, 76’); Néstor Albiach i Chacopino.

Vila-real B: Diego Licinio, Miguel Ángel, Edurdo, Jose, Carlos, Addoquaye (Sergio, 61’), Madzey, Víctor (Francisco Javier, 66’), Rubén, Mario i Adrián (Enric, 61’).

Àrbitre: Alfonso De Ena Wolf (aragonès). TG: Moyano, Marc Carbó, Jose i Chaco

Gols: 1-0, Estellés (18’); 1-1, Mario (20’); 2-1, Robert Simón (28’); 3-1, Néstor Albiach (29’); 3-2, Rubén (90+1’).

Públic: 1.111 espectadors.