Fira de Nadal amb més il·lusió que mai

  0
  61

  La plaça de la Plana acull aquests dies la tradicional Fira de Nadal. Enguany la Fira compta amb unes 30 parades aproximadament i estarà oberta fins al dimecres 23 de desembre. A les parades instal·lades a La Plana es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. La Fira està organitzada per l’Associació Fira Tradicional de Nadal Badalona i l’Associació Fira Tradicional de Nadal i Mercat.

  – Com encareu la Fira d’enguany els/les comerciants?

  Estem molt animats i animades perquè hem tingut molt bona acollida sempre, però especialment enguany. No tothom ve a comprar, moltes persones venen per distreure’s una mica de tot el que està passant.

  – Suposeu, per tant, una via d’escapamentper als badalonins i badalonines.

  Sí, totalment, la gent té ganes de dispersar-se de la realitat i tenir una altra perspectiva de la vida, vol passejar, donar voltes, escoltar coses diferents de les que normalment escoltem.

  – De quantes parades podrem gaudir aquest any?

  Aproximadament, enguany comptem amb unes 30 parades, una mica més que l’any passat A més, tenim una novetat i és que Ikea ha instal·lat 3 parades més. Tot i això, en general, nosaltres som artesans i ho fem tot a mà.

  – Quines mesures de seguretat heu adoptat?

  Tenim hidrogel repartit per 5 punts diferents de la Fira, cintes que delimiten la distància de seguretat, anem tots amb mascareta… Les mesures recomanades i obligatòries que complim i que fan segur venir a la Fira.

  – Teniu una previsió de les vendes d’aquest any?

  Encara és molt aviat fer una previsió de les vendes d’enguany, però de moment, ho valorem de manera força positiva. Hi ha factors que poden fer que les vendes baixin com el confinament perimetral dels caps de setmana, però de moment estem contents/es.

  – Per què és important que la gent vingui a la Fira?

  És important que tots els badalonins i badalonines vingueu perquè hem de viure el Nadal i hem de continuar amb la vida, fent les coses que sempre fem, les coses habituals. Vivint, en resum.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí