Fisher es torça el turmell i es podria perdre l’inici de lliga

  0
  8Z6W1529.JPG

  21/09/2012

  El nord-americà pateix un esquinç de grau 2 i es podria perdre el debut a la lliga. Avui a les 20:30 la Penya s'enfronta al Cajasol d'Aito a Tàrrega.

  Explicava l'altre dia Salva Maldonado que el més important a la pretemporada és poder treballar sense lesions perquè els jugadors es vagin coneixent. Si alguna cosa hi ha pitjor, és que els jugadors es lesionin al final dels partits amistosos i es perdin els primers partits oficials.

  Això és el que li ha passat a Corey Fisher que pateix un esquinç al turmell de grau 2 i podria ser baixa pel primer partit de lliga contra el GBC. Si bé l'equip té recursos amb Oliver que està en molt bona forma, Vives que està donant minuts de qualitat i Quezada que ha exercit de creador de joc en algun moment, Fisher ha demostrat a la pretemporada que quan hi és, fa da líder a la pista.

  Els verd-i-negres tindran avui mateix la primera prova per veure com afecta el joc. Serà a les 20:30 a Tàrrega contra el Cajasol d'Aito, que precisament, és l'equip de la lliga que juga amb els bases més alts. Satoransky (2,01) i el reconvertit Tepic (2,02) són els subjectes del nou experiment d'Aito, que sempre està innovant. El partit costarà 8 euros.