La presentació de l’obre ‘Sé de un lugar’ queda ajornada per novembre

    0
    43

    21/09/2012 – El canvi de dates és degut a qüestions alienes a Badalona Cultura; les entrades adquirides serviran pel 17 de novembre, quan serà presentada finalment; qui ho desitgi, podrà recuperar els diners del tiquet.

    L’obra teatral Sé de un lugar, que tenia prevista la representació per al proper divendres 28 de setembre al Teatre Principal de Badalona i que anunciàvem a l’edició del diari que ha sortit avui al carrer, s’ha hagut de posposar al dissabte 17 de novembre per problemes aliens a la societat municipal Badalona Cultura encarregada de la gestió, la programació musical i de la imatge a la ciutat i de la difusió de les arts escèniques.

    En la nova data, dissabte 17 de novembre, hi haurà dues sessions de l’obra, a les 19 i a les 21 hores. La sessió de les 21 hores anirà destinada a totes aquelles persones que ja tenen l’entrada comprada per al 28 de setembre. No obstant, aquells espectadors que no vulguin o puguin accedir a aquesta sessió, poden adreçar-se a la taquilla del teatre Zorrilla a partir del dia 4 d’octubre per recuperar l’import de l’entrada o bescanviar-la per la sessió de les 19 hores.