Fisher trenca el partit i Oliver el tanca (89 a 87)

0
    29
    fisher obradoiro.JPG

13/01/2013
    El base nord-americà ha recuperat la Penya quan perdia per 16 punts i el de Terrassa ha administrat la renda tot i l'esforç final de l'Obradoiro

El Fiatc Joventut ha aconseguit la 8a victòria de la temporada i ha deixat l'Obradoiro fora de la Copa del rei, en un nou partit no apte per a cardíacs.

Com ja va passar contra el Valladòlid i el Canàries, els altibaixos han estat la tònica d'un matx en el que, com en un espectacle de circ, ha passat de tot.
    La Penya s'ha equivocat a l'hora de donar el 5 inicial i ha fet entrar Barrera en comptes de Kuzmic, Luz ha fet un triple des de més enllà del mig del camp que no valia i un àrbitre que ha xiulat involuntàriament a l'última jugada, ha rectificat un cop ja havia marcat la falta.

Els riures de l'espectacle els han posat Fisher (25 de valoració) i Gaffney (27), tot i que també hi ha hagut ensurts entre el primer i segon quart i en els últims dos minuts quan els gallecs han eixugat 12 punts i han pogut forçar la pròrroga.

L'Obradoiro, que jugava un dels partits més importants de la seva història, era protagonista i espectador incrèdul alhora de l'espectacle del partit.
    Els de Moncho Fernàndez no han pogut creure que la Penya retallés tant ràpidament la diferència de 16 punts aconseguida amb un joc sòlid i marxès només 6 avall a la mitja part (37 a 43).

El pas pels vestidors no els ha ajudat a pair-ho i 5 punts de Savané a l'inici del tercer quart han completat la remuntada i un parcial de 14 a 1.
    L'Obradoiro s'ha aferrat al partit amb l'encert de Corbacho -5 triples- però la Penya s'havia deixat anar la melena i tenia a pista els jugadors que gaudeixen d'aquest ritme (Fisher Gaffney), els que sempre treballen (Pere Tomàs) i els que administren una renda com si fos la feina d'un dia més a l'oficina (Oliver).

Quan semblava que tot el peix estava venut (87 a 72 a falta de dos minuts), l'equip s'ha destensat com li ha passat en altres ocasions i l'Obradoiro ha etzibat un 10 a 0 en menys d'un minut.
    Oliver semblava que d'una vegada per totes havia tancat el partit amb dos tirs lliures (89 a 84), però Dewar ha tornat a anotar de 3 abans de la jugada polèmica.
    Rodríguez s'ha escorregut entre la defensa però no ha pogut fer un bon llançament i la victòria s'ha quedat a Badalona.