0
    29
    Young Talent

Victòries vitals per dos conjunts que necessitàven reforçar els ànims

Arriba el tram final de temporada i alhora els capítols més emocionants del curs. Aquesta jornada, els equips badalonins han tornat a fer un altre pas important cap als seus objectius d’aquest curs. La victòria més positiva, i sorprenent, del cap de setmana, s’ha celebrat al Municipal de Premià de Mar. El Young Talent de Ricardo Parra ha fet saltar la banca amb un triomf balsàmic i importantíssim davant el CE Premià (0-2), un històric del futbol català situat a la part alta de la taula. Els tres punts sumats al Maresme situen els de Sant Roc a un punt de les posicions de permanència, objectiu a l’abast.

Per la seva part, la Unificació Llefià també va reforçar els ànims amb una victòria a casa, la primera del 2019, amb remuntada inclosa. Els de Jordi Souto van fer un partit molt seriós contra el CD Montcada, tercer a la taula. Els visitants es van avançar al minut 21 de partit però Àlex Saumell va igualar el matx un minut més tard. Les ocasions es van entrellaçar una darrere l’altra i no va ser fins al tram final quan Sergi Franco va enfonsar una pilota morta a l’àrea petita per fer embogir el Municipal de Llefià.

Les celebracions s’allarguen fins a Tercera Catalana, on el Lloreda va aconseguir un triomf davant el Cerdanyola Mataró per zero gols a dos. Els de Benja Portillo s’han guanyat el dret a deixar de mirar cap a la part baixa de la taula i observar, encara molt a l’horitzó, la posició de promoció d’ascens a Segona Catalana. El partit entre Cabrils i Pere Gol es va suspendre al segon temps amb victòria local per la mínima (2-1).

Finalment, a Quarta, la UE Bufalà va caure davant l’Argentona B (0-2), el Pere Gol B contra el Sentmenat (7-2) i l’ Àguila – Poble Sec es va suspendre amb el marcador de 0 a 3.