Francesc Escalera rep el premi de campió de la Supermanager Badagres

  0
  DSC_0818.JPG

  16/01/2017 – Escalera, segon en la lliga d’enguany per darrere de Dani Miret, acudeix amb tota la seva família a presenciar el Divina Seguros Joventut-Real Madrid.

   

  La visita del Real Madrid al Palau Olímpic va servir perquè Badagres, la Penya i el Diari de Badalona poguessin obsequiar el guanyador de la lliga Supermanager Badagres 2015-2016. Francesc Escalera, un aficionat verd-i-negre de Terrassa, va ser rebut a l’Olímpic per Quim Arqué, del departament de màrqueting del club, i per Jaume Campdepadrós, responsable de Badagres.

   

  Acompanyat per tota la seva família, Escalera va recollir una pilota oficial del Divina Seguros Joventut i, a més, va poder presenciar el matx contra el Madrid en unes localitats de primera. En Francesc sol venir “un cop al mes” a veure la Penya, ja que tota la seva família és seguidora del club verd-i-negre.

   

  “Vaig conèixer la lliga de Badagres a través del Twitter de Rafa Vecina. Va informar amb una piulada que s’obria aquesta lliga i a mi em va agafar just quan m’estava donant d’alta”, ens relatava el guanyador de la Supermanager després de rebre el seu obsequi.

   

  A Francesc Escalera (Canasta…Koponen a la lliga) jugadors com “Musli i Llull van ser els que millor rendiment” van donar-li, tot i que “els del Madrid es van convertir en una garantia durant tota la temporada”.

   

  Del Divina Seguros Joventut, Sergi Vidal vas ser el més utilitzat per l’aficionat egarenc. “Un cop passada la Copa del Rei, gairebé sempre vaig mantenir el mateix equip. Llull, Campazzo, Sergio Rodríguez, Musli, Tomic, Shermadini i Sergi Vidal hi eren sempre”, detallava en Francesc.

   

  Sobre la situació esportiva que viu la Penya, Escalera es mostrava esperançat amb la permanència del Divina Seguros. “Els està costant arrancar. Jo penso que se salvaran, però hem de tenir clar que competir amb Unicaja, València o Baskonia és molt complicat. Vivim en una altra realitat”, apuntava el geni de la Supermanager.