La Guàrdia Civil registra una impremta a Badalona buscant material de l’1-O

  0
  63
  guardia civil.jpg

  18/09/2017 – La policia es va personar a una nau de Gran Land, però no va trobar res.

  La Guàrdia Civil es va presentar divendres a la tarda davant d'una impremta del poligon sud de Badalona. En una jornada en la qual ja havien registrat dues instal·lacions similars a L'Hospitalet de Llobregat i a Sant Feliu de Llobregat, diversos agents es van personar també a Granland, a Gràfiques Gongraf.

   

  Els companys de Televisió de Badalona van avançar la presència dels agents, que s'haurien presentat sense cap ordre judicial. Tot i així, i sempre segons la televisió local, els responsables de l'impremta van deixar passar les autoritats, que van registrar durant una estona tota la nau.

   

  Al cap d'una estona, la policia va marxar sense haver trobat cap material gràfic relacionat amb el referèndum de l'1 d'octure. Un grup de veïns es va concentrar durant el registre a les portes de l'imprenta per manifestar-se contra els registres i accions policials.

   

  Identificacions i material requisat

   

  Aquest cap de setmana, segons ha explicat la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana, alguns membres han estat identificats mentre penjaven cartelleria sobre l'1-O. La Guàrdia Urbana, que divendres va rebre la instrucció de la Fiscalia per actuar com a policia judicial contra el referèndum, va demanar les dades a un grup de voluntaris al barri de Bufalà, la nit de dissabte a diumenge.

   

  La Guàrdia Urbana hauria actuat per denúncia d'un particular, segons relaten fonts de l'ANC, i també van requisar material sobre el referèdum. “La campanya continuarà fins a l'1-O”, insisteix l'entitat, malgrat tot.