Fred o massa calor

  0
  DSC_0412.JPG

  07/06/2016 – L’AE La Salut Pere Gol denuncia el mal estat de les instal·lacions on juguen i entrenen els seus equips.

   

  És l’únic club de Badalona que aquesta temporada pot presumir de tenir una plantilla sènior campiona de lliga. No volen formar ‘Messis’, tot i que amb pocs mitjans intenten fer una feina pedagògica i esportiva notable. Segons relaten des de la directiva, però, el problema més gros de l’AE Salut Pere Gol no recau en els resultats ni en els gols marcats. L’entitat no està del tot còmode a casa seva, ja que el Municipal de Pere Gol presenta un estat més que millorable.

   

  Els 17 equips de l’entitat conviuen en unes instal·lacions que, actualment, presenten deficiències clares, tant des del punt de vista higiènic com estructural. “Per no tenir, no tenim ni les papereres que toquen. La gent llença tota la brossa a terra”, reconeixia Javier Lalaguna, vicepresident de l’entitat verda.

   

  El directiu del Pere Gol exposa amb resignació les condicions amb les quals han de lluitar. “L’estat de les calderes és lamentable. Quan demanem qualsevol recanvi o reparació sempre ens porten coses aprofitables d’altres instal·lacions. Menys la gespa, tota la resta està en mal estat”, apuntava en primera instància.

   

  “L’aigua, o surt gelada o massa calenta. Molts pares s’han queixat i inclús algun nen ha patit cremades”, lamentava a continuació. Les calderes no són l’única deficiència; n’hi ha més. Des de fa anys, el Pere Gol i les goteres s’han convertit en companys de viatge. Quan plou, les oficines s’inunden. Pel que fa als vestidors, el nivell d’il·luminació no és suficient i molts fluorescents estan subjectats amb brides perquè no caiguin.

   

  “Ens sentim desemparats. El govern s’està oblidant d’un esport que mou més de 5.000 fitxes federatives en aquesta ciutat. Molts nens marxen perquè les condicions que s’ofereixen a Badalona són pitjors a les dels clubs del voltant”, declarava Javier Lalaguna.

   

  Una altra de les reclamacions ‘històriques’ de l’entitat és el reforç de la tanca perimetral del camp, sobretot d’una de les portes principals d’accés. “Quan no hi ha activitat esportiva, molts vàndals entren a la instal·lació i ens trenquen les banquetes. També ens han intentat robar a les oficines”, expliquen des del club.

   

  Sobta visitar les oficines i veure que cada porta compta amb un triple pany, mecanisme al qual ha hagut de recórrer la institució per tal d’evitar possibles furts. “A la regidora d’esports de Badalona ni la conec. Ja ens hem cansat que ens donin llargues”, denuncia el vicepresident del Pere Gol. A continuació adjuntem les fotografies de la visita realitzada al Municipal.