Adrià Fernàndez, novament campió de Catalunya en tennis de taula

  0
  CTT Badalona 1.jpg

  08/06/2016 – El CTT Badalona assoleix un total de cinc podis, dos ors i tres bronzes al Campionat de Catalunya Aleví i Juvenil celebrat a Ripollet.

  Magnífics resultats del Club Tennis Taula Badalona al Campionat de Catalunya Aleví i Juvenil celebrat a Ripollet el passat cap de setmana. Un total de cinc podis, dos ors i tres bronzes són el balanç dels badalonins en unes categories on es feia difícil accedir a les medalles, ja que la majoria de palistes hi prenien part com a jugadors de primer any. Tot i així, Adrià Fernàndez va signar un doblet en juvenils fent parella en dobles amb Arnau Roca d'Olot, emulant l'actuació de la temporada passada quan va aconseguir el triplet en infantils, mentre que Pau Lloret sumava un bronze en individuals i un altre en dobles fent parella amb el seu germà Arnau Lloret.

   

  Pel que fa a la prova d'equips, els blaus van quedar amb un regust amarg al quedar a un pas de les semifinals en juvenils i en quedar-se fora de la final i perdre el bronze en alevins. L'equip juvenil format per Fernàndez, Pérez i Minca va cedir per 2 a 3 amb el Tramuntana i l'equip aleví format pels germans Lloret, Bocanegra i Repecho va cedir en el tercer i quart lloc amb els amfitrions del Ripollet per 1 a 3 amb parcials molt ajustats.

   

  La resta de jugadors del club desplaçats a Ripollet foren Mrina Bueno en alevines, Xavier Montàñez que sent encara infantil va aconseguir classificar-se per al campionat juvenil i Sergi Bocanegra que va arribar fins a quarts de final, cedint amb el seu company Pau Lloret. Les parelles de dobles formades per Bueno-Navarro, Montàñez-Ruiz, Novell-Pascual i Long-Mesa no van aconseguir superar la primera ronda, mentre que Bocanegra-Pimentel també van arribar als quarts de final, cedint altre cop amb els germans Lloret.