Fregant la gesta (68-65)

0
    31

18/01/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut remunten 12 punts de desavantatge, però no poden superar la defensa del Cornellà en uns minuts finals d’infart.

El vinculat de Lliga EBA del FIATC Joventut tancaria la catorzena jornada de competició amb la sensació d’haver merescut alguna cosa més al Parc Esportiu del Llobregat.

L’Arenys visitava la pista d’un dels equips de la part alta del grup C-A, el Bàsquet Cornellà, i estaria a punt de donar la sorpresa anant clarament de menys a més.

L’inici del partit estaria marcat per un domini altern que es mantindria fins al descans. Del 11 a 5 inicial es passaria a un tram de millor joc verd (12-13), tot i que finalment seria el Cornellà qui acabaria el parcial inicial per davant en el marcador (14-13).

L’avantatge mínim d’un punt continuaria vigent al descans (28-27), però a la represa els locals viurien els seus millors moments en atac (51-42). A quatre minuts per la conclusió, el Cornellà gaudia d’una renda que semblava definitiva (60-48), situació que provocaria que el ritme blau perdés potència.

En un darrer intent per buscar la victòria, l’Arenys completaria un parcial de 2 a 15 que capgiraria totalment el guió del matx (62-63). Semblava que el bloc de César Saura podria mantenir la seva velocitat de creuer fins a la conclusió del temps reglamentari, però l’aparició d’Alex Sanmartín (22 de valoració) rescataria el Cornellà.

La defensa i els tirs lliures assegurats pel pivot li donarien el triomf als del Baix Llobregat, deixant sense premi la bona feina efectuada per un Arenys Bàsquet Joventut (6/8) que cau fins a la vuitena plaça del grup.

Contra el Cornellà, Terrence Bieshaar (12 punts i 2 rebots) i Marc Bauzà (2 punts i 3 captures) no tindrien el seu dia més inspirat. Els dos verd-i-negres miraran de fer un pas endavant el pròxim diumenge a casa davant el CB Quart (18h).