Primera volta amb bona nota

0
    18

18/1/2016.- 11 victòries i 4 derrotes és el balanç d’un Badalonès que ha tret els partits tot i els problemes de lesions. A Segona, el líder torna a guanyar i el Llefià guanya el derbi.

Nova victòria del Badalonès en la visita del Morell per tancar la primera volta. Tot i el 81-62 final, el partit no es va decidir fins els últims 5 minuts.  Els dimonis van portar la iniciativa però no van trencar el partit fins el final.

Es van trobar un rival incòmode que els va exigir molt durant tot el partit. De fet el primer quart va ser visitant, però al segon, Turmi va canviar el ritme i van poder córrer per agafar els primers avantatges. 42-33 al descans.

A la segona part, tot i tenir el marcador controlat, les diferències estaven per sota dels 10 punts. A l’hora de la veritat va tornar a sortir l’esperit guanyador d’un equip que tot i els problemes de lesions està traient els partits. Valle amb 20 punts i  Armand Sole, que va tornar a l’equip amb 16, van ser els màxims anotadors.

Amb la recuperació d’efectius, també millora el joc de l’equip. Però tot i les dificultats, el Badalonès tanca la primera volta amb un balanç d’11 victòries i 4 derrotes, en segona posició i apretant al líder, el Salou. Dissabte 19.15h comencen la segona volta amb la visita de l’Olesa.

A Segona, victòria del líder en la visita del Barberà. Els Maristes venien de perdre el segon partit de la temporada a Mollet i volien tornar a recuperar sensacions. Tot i així, els visitants van dominar la primera part.

L’Ademar només va anotar 7 punts al primer quart  i 14 al segon. Però el Barberà B tampoc estava encertat i el marcador al descans era de 21-29. A la represa, els badalonins van millorar en defensa però seguien els problemes en atac i fins i tot el Barberà es va posar per davant, 33-36.

Però al parcial definitiu va arribar l’encert en atac amb 5 triples i la millora en el joc i amb un parcial de 23-10, el líder va sumar una nova victòria, 56-46. Els Maristes acaben la primera volta amb un excel.lent balanç de 13 victòries i dues derrotes. El proper diumenge comencen la segona volta, també a casa contra el Santa Coloma B a les 19.30h.

El Llefià es va endur el derbi badaloní de Segona entre els dos últims classificats del grup. Van controlar el partit des del principi, treballant bé l'atac en zona i les sortides de pressió. El Natzaret va acusar les quatre baixes amb una defensa molt fluixa, que combinada amb l'encert del Llefià deixava la diferència a la primera part en 16 punts.

A la segona part, aquesta diferència es va reduir per la pressió a tota la pista del Sant Andreu, que va aconseguir posar la por al cos al Llefià. Però a l'últim minut, els tirs lliures anotats per uns i els fallats pels altres van decantar el derbi cap els visitants.

És la quarta victòria del Llefià en aquesta primera volta que li serveix per deixar la cua de la classificació. El proper diumenge visiten Clades. El Sant Andreu tanca la primera volta últim. Dissabte 19.30h rep el Sant Nicolau B.