Friccions entre els Dracs i el Young Talent pels horaris de camp

  0
  C28XuPgWEAAuGVw.jpg

  03/02/2017 – Segons comunica el club de futbol, l’Ajuntament ha convocat una reunió en els pròxims dies per parlar del repartiment d’horaris.

   

  Fa unes setmanes, dos dels equips de l’organigrama dels Badalona Dracs (el femení i el júnior) van haver de jugar com a locals a Terrassa. Es va produir un conflicte d’horaris amb el Young Talent Badalona Sud i una de les dues entitats va marxar fora de Sant Roc per disputar els seus compromisos.

   

  Aquest mitjà ha volgut conèixer els detalls que estan provocant les friccions entre els Dracs i el club de futbol. Jordi Soler, fill del president José Luis Soler, explica la seva versió dels fets.

   

  “Fa dues setmanes no vam poder jugar dos partits que havien de disputar-se a Badalona Sud. Ens han plantejat l’opció de tornar a Montigalà uns quants equips, però el nostre esport no és com el futbol. No podem estar traslladant constantment les proteccions i les porteries. A més, el Badalona tampoc ho voldrà. Nosaltres necessitem un camp amb grades i que estigui tancat”, apunta el directiu de Dracs.

   

  Segons Soler, “muntar un camp de futbol americà no és fàcil” i, malgrat que el Young Talent “està ajudant” a Dracs, l’overbooking que hi ha a tots els camps fa difícil conviure arreu.

   

  “En el seu moment al club se li va comunicar que els diumenges no hi hauria problemes per jugar a Sant Roc. Nosaltres presentem els horaris a l’Ajuntament i ells ens donen l’OK. Per ara les coses amb el Young Talent han quedat bé”, recull Jordi Soler.

   

  L’altra cara de la moneda

   

  En representació del Young Talent, Diego Justícia ha atès la nostra trucada per exposar la seva visió del problema. “Els Dracs van venir a Badalona Sud procedents de Montigalà. Vam establir un acord verbal amb ells. Els diumenges, de vuit del matí a les tres de la tarda, aproximadament, hi hauria horaris pel sènior masculí”, comença exposant el directiu.

   

  “Aquesta temporada van arribar i volien fer que el sènior, el femení, el júnior i el cadet juguessin també a Sant Roc. Jo crec que tot plegat és una mala planificació dels Dracs”, afegeix a continuació.

   

  Justícia recorda que a Badalona Sud hi juguen 27 equips de futbol: 22 del Young Talent i cinc d’externs. Segons ell, l’arribada dels Dracs ha suposat que la instal·lació estigui al límit d’ocupació.

   

  “Nosaltres hem comunicat a l’Ajuntament que mantenim l’acord verbal perquè els Dracs juguin els diumenges de vuit del matí a les tres de la tarda i els partits de Copa d’Europa, els dissabtes. Els nostres equips no marxaran a jugar a altres camps”, detalla Diego Justícia.

   

  El directiu del Young Talent Badalona Sud reivindica tota la feina que fa la seva entitat per mantenir la instal·lació en condicions. “Tota la infraestructura la posem nosaltres. El Young Talent neteja el camp i els vestidors. Ens hem de preguntar perquè els Dracs han marxat de tots els camps on han jugat. Ells cobren 18.000 euros de subvenció i nosaltres res. A més, en els partits cobren entrada de cinc euros en un camp municipal”, assegura.

   

  Les friccions, doncs, semblen evidents, però l’Ajuntament està exercint de mediador perquè no es torni a repetir l’escenari de setmanes anteriors (equips badalonins marxant fora de la ciutat a jugar). Aquest diumenge el sènior (11h) i el femení (15h) de Dracs podran competir a Sant Roc, però cal obrir una taula de negociació per evitar la mala maror.

   

  Segons ens informa el Young Talent, l’Ajuntament està perfilant una reunió per les pròximes setmanes per parlar dels horaris de Badalona Sud.