La dinàmica decideix a la Laguna (89-75)

0
    24

05/02/2017 – Derrota del Divina Seguros Joventut a la pista d’un Iberostar Tenerife que segueix fent història.

Amb sis triomfs consecutius, l’Iberostar Tenerife igualava contra la Penya la seva millor ratxa històrica en la Lliga Endesa. Davant un Divina Seguros lluitador en la primera part i ofegat en la represa, els homes de Txus Vidorreta basarien la seva victòria en una excel·lent circulació de pilota que els acabaria conduint cap a un grau d’encert elevat (57% en TC).

Sens dubte, la millor Penya es veuria durant el primer període. L’equip d’Ocampo jugaria amb dinamisme en atac i gaudiria d’amenaça exterior per dominar el resultat (18-20). Amb el pas dels minuts el desgast exercit per San Miguel i White faria despertar l’Iberostar, el qual assoliria la igualada amb un triple d’Abromaitis (25-25).

Des de llavors, el Divina Seguros patiria en excés per atacar en estàtic i s’ho acabaria jugant tot a l’encert des de la llarga distància (36-34). El moment clau del xoc, però, arribaria en la sortida dels vestidors. El Tenerife anotaria fins a sis triples al llarg del tercer període, la majoria d’ells convertits o generats per White. Amb un parcial de sortida de 16 a 6, el bloc insular disparava la seva renda (52-40), arribant als darrers deu minuts amb la situació sota control (62-51).

El màxim avantatge local es veuria després d’un triple de Grigonis (65-51), tot i que a menys de dos minuts per la conclusió el Divina retallaria el marge fins als vuit punts (81-73). Finalment, però, l’Iberostar no tindria problemes per imposar-se còmodament (89-75) gràcies al lideratge de White (19 de valoració) i al canell d’Abromaitis (24).

Per part badalonina, Dimitrijevic tornaria a tenir protagonisme (5 punts i 3 assistències en 11 minuts), tot i que el millor del matx acabaria sent Vidal (14). La setmana vinent contra l’UCAM toca escriure una altra història.

Les reaccions del vestidor

Ocampo: “Hi ha coses que estem millorant i que ens donaran resultats en el futur. Mai ens hem deixat anar. Crec que hem estat en el partit fins al final. Estem desil·lusionats amb els sis triples encaixats durant el tercer quart, però contents pel pas endavant que han fet Lapornik i Gielo. Necessitem a jugadors de rotació per arribar bé al final dels partits”.

Fitxa tècnica

Iberostar Tenerife (89): Hanley (-), Grigonis (12), Bogris (11), Doomerkamp (8), San Miguel (10), Niang (2), Bassas (6), Kirksay (-), Vázquez (10), Abromaitis (16), White (14) i Piñero (-).

Divina Seguros Joventut (75): Sàbat (14), Vidal (12), Abalde (1), Bogdanovic (9), Jordan (10), Smith (5), Gielo (3) Stutz (4), Ventura (8), Dimitrjevic (3) i Lapornik (4).

Parcials: 18-20 / 18-14 / 26-17 / 27-24

Rebots: Doornekamp, Vázquez i Abromaitis (5) / Bogdanovic (5)

Assistències: Dimitrijevic (5) / Bogdanovic (4)

Incidències: partit corresponent a la 20ª jornada de la Lliga Endesa, disputat al Poliesportiu Santiago Martín davant 4.407 espectadors.