Gaffney: “Els dirigents de la Penya han intentat deixar-me com el dolent”

  0
  10
  Gaffney múrcia charly.JPG

  14/03/2013
  L'aler pivot nord-americà ha acusat la "falta de professionalitat" dels dirigents del club que "no han fet un gran esforç resoldre els problemes"

  Tony Gaffney ha marxat "dolgut" del Fiatc Joventut.
  L'aler pivot nord-americà creu que els dirigents de la Penya "no han fet un gran esforç per resoldre els problemes" i "han intentat deixar-me com el dolent".

  Gaffney va absentarse de l'entrenament del passat divendres i del partit contra el Múrcia per uns retards en els pagaments.
  Al de Massachussets, com a tota la plantilla, se'ls va comunicar el dia 6 de Març que tardarien en cobrar el més de Febrer, i Gaffney els va remetre a parlar el tema amb el seu agent, Sam Porter, al qui devien el segon i últim pagament de la comissió del fitxatge –uns 8.000$– des del passat 1 de Febrer.

  Dos dies més tard, el dijous, Gaffney va tenir una reunió amb Jordi Villacampa i Rosalia Pinet, la gerenta del club, que li van dir que just després de la reunió parlarien amb el seu agent.
  "4 hores després de l'entrenament, no l'havien trucat ni havien respòs a cap de les trucades que el meu representant els havia fet", explica Gaffney.que recorda que l'agència portava més d'un mes intentant contactar amb el club sense sort.

  "Tot aquest temps he esperat que el club mostrés una mica de professionalitat i comunicació amb el meu agent" , afegeix Gaffney que pensa que "durant 7 mesos jo he mostrat la meva professionalitat amb el club"

  El ja exjugador de la Penya ha volgut deixar clar que "mai he tingut ofertes en ferm mentre era jugador de la Penya ni aquest és el motiu de tot plegat", i que "sempre he tingut voluntat de resoldre-ho i seguir jugant com a verd-i-negre"
  .
  En la mateixa línia ha volgut agrair el suport de la família, els seguidors, i sobretot els companys d'equip que "m'han comprés i han estat el meu costat".