Gain, millor banda badalonina del 15è Concurs de Música de Badalona

  0
  2013-09-29 01.49.10.jpg

  30/09/2013 – També, es van proclamar guanyadors Sons of Meteora, com a millor banda de Catalunya, i Mandanga com a millor banda en llengua catalana.

  Així es va proclamar guanyador del Concurs de Música de Badalona, organitzat per l’associació La Rotllana i que enguany s’ha celebrat la 15a edició, que va tenir lloc el passat divendres, 28 de setembre.

   

  En la categoria de millor banda badalonina van actuar els grups Kenzo, Nadasuite, Gain, Traw, Ronin i OneinAll, és a dir, un total de sis participants. A més, Decapitez va actuar com artista convidat. Cada banda tenia un temps de 20 minuts per demostrar tres dels seus millors temes inèdits en directe. Finalment, Gain es va proclamar finalista com a millor banda de Badalona per vot popular.

   

  Gain és un grup de rock d’influències grunge que ja compta amb dos discos autoeditats, “Que va a ser de nostros” (2008) i “Somos Aire” (2011).

   

  Per altra banda, dissabte la sala Estraperlo va acollir la final de les categories de millor banda de Catalunya i millor banda en llengua catalana amb l’actuació d’un total de set grups: Banda Bandarra, Nuc, Mandanga, Ronin, Sons of Meteora, Relamido’s i The Pink Elephants. Els guanyadors van ser Sons of Meteora, com a millor banda de Catalunya, i Mandanga com a millor banda en llengua catalana.

   

  Sons of Meteora, amb un només un any de trajectòria, és un grup de rock contundent que ha guanyat diversos concursos a nivell nacional. I Mandanga és un grup jove de salsa latin funk provinent del Montseny carregats d’energia i ja són coneguts per les seves actuacions de caire festiu.

   

  L’organització felicita a tots els músics que han participat en aquests dos dies intensos de directes, ja que el jurat no ho ha tingut gens fàcil en aquesta 15a edició. A més, es destaca la gran qualitat musical i posada en escena de totes les bandes que hi ha participat.