Garcia Albiol inaugura la nova comissaria al barri de Sant Roc

  0
  IMG_2391.JPG

  07/09/2012 – Desenes de veïns van presenciar ahir l'acte d'apertura de la nova instal·lació que donarà servei a Sant Roc, Artigues, El Remei i El Maresme.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va inaugurar ahir a la tarda la nova comissaria de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Roc, ubicada a la plaça de Camarón de la Isla. Desenes de persones van presenciar l’obertura simbòlica de l’equipament, que disposa de set mòduls, amb una superfície total de 120 metres quadrats, on es donarà servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat.

   

  Un total de 8 agents de la Guàrdia Urbana han estat destinats a aquesta nova comissaria. En cadascun dels torns hi haurà 2 o 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i de referència per als veïns. A més d’aquests vuit agents, en el territori continuaran desenvolupant les seves funcions les patrulles destinades a aquesta zona.

   

  La instal·lació de les noves dependències policials era una de les prioritats del Govern municipal i té com a objectiu millorar la resposta a la problemàtica que es dóna en aquesta zona de la ciutat. En aquest sentit, Albiol va assegurar que s’està treballant “per millorar la inseguretat i incivisme que sovint es dóna en aquesta part de la ciutat, en concret als barris de Sant Roc, Artigues, El Remei i El Maresme”. “La instal·lació d’aquesta nova comissaria a la plaça Camarón de la Isla i també la presència dels guàrdies de barri, que ja fa mesos que patrullen, han de ser els elements clau que ens permetran atendre les necessitats dels veïns”, va afirmar. L’Alcalde també va voler puntualitzar que la instal·lació d’aquesta comissaria materialitza una reivindicació històrica dels ciutadans de la zona.

   

  De les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, a més, es van organitzar diverses activitats infantils amb l’objectiu que els veïns coneguin els serveis que ofereix la Guàrdia Urbana. A la plaça de Camarón de la Isla els nens van fer un recorregut en cotxe i moto de la Guàrdia Urbana, van gaudir d’un taller de dibuix amb cotxes retallables, un taller per fer xapes del cos policial i els ninots de cartró que simulen agents perquè nens i joves es puguin fer una foto posant la cara a l’espai destinat al rostre.