Garrotada a La Garrotxa

0
    29
    3c9bc54f-d836-48ce-b6bb-538167f08230.JPG

07/10/2018 – El Badalona cau per golejada a Olot en un partit en què no ha fet res bé. L’equip de Calderé ha tingut una actuació ben diferent de la de fa una setmana a València i ha encaixat la segona derrota de la temporada.

El Badalona cau per golejada al Municipal d’Olot en un partit en què no ha fet res bé. L’equip de Calderé ha tingut una actuació ben diferent de la de fa una setmana a València i ha encaixat la segona derrota de la temporada.

Si contra el Mestalla el Badalona va respondre a un gol matiner i de falta directa, amb un empat abans del descans; davant de l’Olot, no ha trobat la manera d’apropar-se a l’àrea rival després que Marc Mas hagi marcat als 12 minuts, aprofitant que el seu xut de lliure directe ha tocat en la barrera. De fet, sis minuts més tard Perales ha encaixat el segon, signat per Carles Mas. L’equip escapulat a penes havia entrat en el partit i ja es veia amb un marcador en contra que li ha pesat com una llosa.

L’Olot ha seguit manant en el joc i ha disposat de l’oportunitat més clara abans de la mitja part, per bé que el Badalona ha donat senyals de vida en un parell d’arribades. En la represa, Calderé s’ho ha jugat tot i ha fet entrar, primer, a Chacopino i, més tard, a Moha i a Robert Simón. El Badalona era un equip amb davanters i defenses, tocava arriscar per buscar la porteria rival, però hi havia el perill de regalar massa espais al rival. Per això han arribat el tercer i el quart gol dels olotins, signats per Xumetra i, de nou, Marc Mas.

Fitxa tècnica

Olot: Ginard, Aspar (Jordi Masó, 63’), Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Pedro del Campo, Hèctor Simón, Pep Chavarría, Alfredo (Xumetra, 67’), Guzmán (Marc Nierga, 77’) i Marc Mas.

Badalona: Perales, Albarrán, Estellés, Moyano (Moha, 56’), Dani Hernández, Carbó, Nana, Agudo (Chaco, 45’), Santi Magallán, Giva (Robert Simón, 71’) i Natalio.

Gols: 1-0 (11’) Marc Mas. 2-0 (18’) Carles Mas. 3-0 (70’) Xumetra. 4-0 (75’) Marc Mas.

Àrbitre: Fernández Vidal. T.G.: al local Jordi Masó (80’); als visitants Santi Magallán (43’), Albarrán (54’) i Chaco (54’). T.V.: cap.

Públic: 748 espectadors al Municipal d’Olot.