La visita del conseller Calvet desencallarà, entre d’altres, el projecte de Badalona Capaç

  0
  57
  IMG-20181008-WA0047.jpg

  El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat Damià Calvet ha visitat la Casa de la Vila, signant primer en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Badalona on s'ha trobat amb alguns regidors, i mantenint posteriorment una reunió de treball amb el govern municipal.

  En aquesta reunió s'han tractat temes d'importància com els laterals de l'autopista C-31 i la futura ubicació definitiva del local destinat a la Fundació Badalona Capaç.

  Sobre la primera qüestió, s'ha acordat la creació d'una comissió bilateral en la qual es tractarà la reducció de l'impacte de l'autopista en el seu pas per Badalona, així com l'elaboració d'un Pla Director Urbanístic (PDU)

  Membres d'ambdues institucions s'han traslladat posteriorment al barri de Pomar, lloc on es construirà la futura seu de Badalona Capaç. Tant l'alcalde Àlex Pastor com el conseller Calvet han anunciat que al proper Ple del mes d'octubre es portarà l'aprovació del conveni, que ha de donar llum verda a aquesta construcció.

  Al marge d’aquests temes cabdals, el conseller Calvet també s’ha compromès amb altres infraestructures importants per la ciutat; el perllongament del tramvia fins al Port de Badalona, amb la licitació del seu estudi, el perllongament del metro fins al centre, Montigalà i Sant Crist en primera fase; Lloreda, Pompeu Fabra i estació de tren en segona instància. El trasllat del col·lector de Llevant, gràcies al finançament de l’Agència Catalana de l’Aigua que encarregarà l’estudi a l’AMB, o la cessió dels locals situats al metro de Llefià per tal que les entitats del barri puguin fer ús, són altres dels temes que s’han tractat en aquesta trobada.

  L’alcalde Àlex Pastor ha mostrat la seva satisfacció pel resultat de la visita del conseller, agraint també la implicació del badaloní Ferran Falcó al capdavant de la Secretaria General.