Generalitat i Ajuntament es comprometen a millorar les instal·lacions de l’escola Ventós Mir

  0
  Reunió Ensenyament Ventós Mir 1.JPG

  29/01/2017 – Les actuacions de major envergadura es duran a terme durant l'època no lectiva.

  El Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament intensificaran les actuacions per dignificar i millorar les actuals instal·lacions de l’Escola Ventós Mir del barri del Progrés de Badalona. En una reunió mantinguda la passada setmana als Serveis Territorials, també es va refermar la voluntat del Govern de Catalunya respecte de la futura construcció d’una nova escola que se situaria als terrenys de l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) de l’Estrella.

   

  La trobada va comptar amb l’assistència de representants de la comunitat educativa del Ventós Mir i de l’alcaldessa de Badalona. Ajuntament i Ensenyament faran, d’aquí a pocs dies, noves actuacions de millora dels espais allà on no s’interfereixi amb el normal funcionament de les activitats educatives. Les intervencions de més envergadura tindran lloc durant l’època no lectiva.

   

  Pel que fa a la futura construcció de la nova escola, els representants municipals van informar durant la reunió dels avenços en la tramitació urbanística per tal que l’Ajuntament pugui fer la cessió dels terrenys i posar-los a disposició del Departament d’Ensenyament i construir-hi la nova escola Ventós Mir. La voluntat, expressada pels representants de la Generalitat, és que el Govern treballarà per dotar pressupostàriament les partides econòmiques necessàries per a la construcció de la nova escola.