Gent de la Penya celebra l’aixecament del concurs amb prudència

  0
  logo gent de la penya.jpg

  El grup de socis Gent de la Penya, que va nèixer fa poc més d'un any per parlar de les coses que feia el club, es mostra prudent davant l'imminent aixecament del concurs de creditors. Segons un dels seus integrants "cal celebrar-ho amb prudència perquè encara no sabem ben bé quines són les xifres reals".

   

  Per aquest grup de socis, el comunicat de Baspenya, màxim accionista del club, "més enllà de desmentir-ho, confirma una línia continuista del model actual. Amb una supervisió més propera, però continuista", tot i que celebren el sisè punt del decàleg de Baspenya, que considera que aquest Consell d'administració és el que ha de continuar fins a assegurar-ne la viabilitat. "Els que ens han de treure d'on som són ells", explica un dels membres, que avisa que si no és així "no ens quedarem de braços creuats".

   

  Gent de la Penya repeteix que la seva intenció no es agafar el relleu perquè "seria d'inconscients entrar al club sense saber-ne la situació" i reafirma que per fer un pas endavant i presentar una suposada candidatura, la SAD no hauria de tenir deute i el procés hauria de ser democràtic.