“Mireia Belmonte no té límits”

  0
  55
  mireia belmonte medalles.jpg

  09/07/2012

  Frédéric Vergnoux té molta confiança en el treball que estan fent de cara als JJOO de Londres. La badalonina competirà per l'or en sis modalitats.

  Frédéric Vergnoux, l'entrenador de Mireia Belmonte, té molta confiança en el treball que estan fent de cara als JJOO de Londres. Segons el tècnic, la badalonina "no té límits" i és conscient que serà "la líder de la natació espanyola" on es dipositaran les esperances de medalla, en part, perquè Belmonte competirà en sis modalitats: 200 papallona, 200 i 400 estils, 400 i 800 lliures i relleus."Ella no té límits ni estils. No volem disputar una prova o dues. Volem jugar-ho tot", explica Vergnoux que sap que Belmonte tindrà un calendari molt dur i que estarà molts dies competint: "Ho nadarà tot, i si entra a les semifinals i finals, farà 14 proves, però ella està preparada per tot això".

  A Vergnoux se li atribueix un treball perquè Belmonte sigui més forta mentalment a les proves: "És una persona més madura i amb més independència. És el que busco perquè en una final estàs sol, i cal tenir prou armes per aconseguir el que vols". "La Mireia es conscient que serà la protagonista i la líder de la natació espanyola però mai en parlem. Fa la seva preparació i intenta disfrutar-ho", ha concretat Vergnoux.