Gerro d’aigua freda en un partit de dues cares (78-88)

  0
  59
  DsOY599XgAE3Uab.jpg

  17/11/2018 – El Divina Joventut Badalona va perdre a l'Olímpic davant del Fuenlabrada en un partit que tenia absolutament dominat al descans (42-26). En la represa els madrilenys van reaccionar a ritme de triples i els verd-i-negres es van apagar completament, encaixant 62 punts. 

  17/11/2018 – El Divina Joventut Badalona va perdre a l'Olímpic davant del Fuenlabrada en un partit que tenia absolutament dominat al descans (42-26). En el primer temps la Penya va fer un recital de joc, amb Laprovittola repartint joc i un Todorovic excels. Els madrilenys, absolutament superats, no podien aturar l'allau de joc dels verd-i-negres, que van regalar diverses accions per a la videoteca. Només la manca d'encert exterior (5/21 triples) va impedir que el partit es trenqués definitivament, tot i que els verd-i-negres van arribar a guanyar de 18 punts.
  Tot es va torçar, però, en la segona meitat. Les defenses alternatives dels madrilenys van començar a col·lapsat l'atac badaloní, que va seguir sense trobar l'encert exterior i va començara perdre pilotes (20 al final). Per contra, en el Fuenlabrada va aparèixer Popovic (0 punts al primer temps, 12 en la represa) i amb ell un encert exterior (14/31 triples) que va començar a minar la moral dels badalonins. Els problemes de personals de Laprovittola i Neno van acabar de desactivar una Penya que es va apagar del tot. Tot el contrari que el Fuenlabrada. En el segon temps els madrilenys van fer fet 62 punts, una xifra que ho diu tot, amb Marc Garcia (18 punts), el mexicà Paco Cruz (14) i Àlex Llorca (11 i 18 de valoració) contribuint decisivament a l'inesperada desfeta verd-i-negra. Diumenge que ve, a Saragossa, toca rescabalar-se.