“Sense els jugadors que van arribar al final de l’estiu no seríem on som”

  0
  34
  Calderé 5.JPG

  15/11/2018 – Després que s’hagi disputat el primer quart de la lliga, el Badalona ocupa una còmoda sisena posició. És el moment de passar comptes amb l’entrenador.

   

  Després que s’hagi disputat el primer quart de la lliga, el Badalona ocupa una còmoda sisena posició. És el moment de passar comptes amb l’entrenador.
   

  – Quatre victòries, cinc empats i tres derrotes. Està content després de dotze jornades?
  – Ha passat el temps suficient per passar balanç. Tant de bo que la setmana que ve mantinguem la situació tan còmode que ara tenim, en la sisena posició. En aquest moment anem a velocitat de creuer, després d'un inici de temporada en què tothom va arribar tard i vam pagar una certa precipitació. Per sort, vam rectificar i hem fet un equip prou equilibrat que confio que encara pugui millorar més. Agraeixo molt la incorporació dels jugadors que van arribar al final del mercat d'estiu. Si no haguessin arribat, la situació seria molt diferent. La reacció ràpida després de la derrota contra l'Espanyol B de la primera jornada va ser clau.

  – Què ha estat el millor i el pitjor que ha trobat en aquesta segona etapa a Badalona?
  – El millor és el retrobament amb molta gent, que em fa veure l'afecte que em tenen aquí, sobretot com a persona. La situació d'ara, però, és molt diferent de com la vaig deixar en la meva primera etapa. Per altra banda, hi ha hagut algun inconvenient que m'ha sobtat i que estic mirant de resoldre.

  – Es refereix al nivell d'exigència que ha trobat?
  – No per part del club. Quan em vaig queixar, potser de manera inapropiada, em referia a l'entorn que, potser si, està relacionat amb el club. Estem en un món on tot es vol massa de pressa, hi ha gent que pressiona molt.

  – Li ve de gust dir qui són?
  – No, perquè ells ja ho saben. Ja vaig parlar amb el president i li vaig explicar. Jo seré més bo o més dolent com a entrenador, però mai no es pot dubtar de la meva professionalitat.

  – Ara mateix, s'atreveix a apostar que el Badalona no patirà pel descens?
  – La meva ambició, i la meva il·lusió, em fan dir que quedarem entre els deu primers.

  – El sistema de tres centrals dóna molt en defensa, fa 300 minuts que Morales no encaixa, però potser cal alguna cosa més en atac…
  – Crec que és un error valorar el futbol a partir de l'últim partit. No ens hem de fixar només en l'empat a zero contra l'Ejea de diumenge per veure si el canvi de sistema funciona, si no en el que ha passat des que hem apostat per aquest canvi de sistema. I el que ha passat és que hem sumat set de nou punts, que hem marcat tres gols i no n'hem rebut cap. Sobre la part ofensiva d'aquest dibuix amb tres centrals, diré que ara juguem amb dos davaters, amb Natalio al costat de Chacopino, que van funcionar molt bé a Alcoi i contra el Castelló, a casa.

  – El lateral esquerre sembla la posició on encara no ha trobat el jugador més adequat. Ha provat amb Escudero, Dani Hernández i Moha…
  – Sí, és una posició no tan confirmada. Depèn del partit, puc apostar per uns o altres. Escudero ofereix més garanties defensives i Dani Hernández i Moha, són millors en atac.

  – Li agradaria fer alguna incorporació en el mercat d'hivern?
  – Sí. Si arribo al mercat d'hivern, sí que m'agradaria.