Gloriós retorn verd-i-negre (68-99)

0
    40
    ACB Photo
    El Club Joventut Badalona va tornar a disputar – i guanyar – un partit de la Lliga Endesa amb una autèntica exhibició ofensiva a la pista de l’Acunsa GBC (68-99). El conjunt de Carles Duran va recuperar Ante Tomic per aquest partit però va mantenir les baixes de ZagarsRibas i Neno. Albert Ventura va disputar el seu partit 273 a la ACB amb la samarreta del Joventut i supera Tomàs Jofresa a la classificació històrica del club.

La Penya va dominar el partit des del salt inicial, amb Vladimir Brodziansky liderant les estadístiques (31 de valoració, 23 punts, 6 rebots i 6/6 en triples). El gran atac badaloní i la sòlida defensa van permetre liderar el marcador amb comoditat i anar augmentant la diferència de mica en mica (15-22).

En el segon quart, el Joventut va millorar més intensament els seus registres i amb un parcial 13-27 van exhibir la seva millor versió atac-defensa de tota la temporada.  Xabi López-Arostegui i Brodziansky lideraven el tir exterior i Birgander – Tomic l’interior (28-49).

L’escletxa en el marcador encara es va dilatar més després de tornar de vestidors. Bassas i Ventura van superar el sostre verd-i-negra fins als 29 punts de diferència (28-57). Tot i això, el GBC va reduir mínimament la diferència (35-57). Parra va recuperar la distància superior als 30 punts abans del final del tercer quart (43-73).

Al darrer quart, amb el partit ja sentenciat, va debutar el jove de la base  Zsombor  Maronka, amb 4 punts (esmaixada inclosa) als seus números particulars.