Plataforma Pro Institut Lola Anglada denuncia l’incompliment de la Generalitat amb l’Institut La Riera

  0

  La PILA (Plataforma Pro Institut Lola Anglada, formada per diferents col·lectius i entitats de la ciutat) denuncia que la Generalitat no garanteix el Batxillerat que va prometre a l’inici del projecte.

  L’any 2017 es va publicar al DOGC un acord de govern (131/2017 de 26 de setembre) en el qual s’anunciava la creació de l’institut Ca l’Arnús (avui Institut La Riera) i que ha de ser un projecte de 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat. Per això la PILA exigeix garantir l’itinerari acadèmic dels alumnes de 4rt ESO buscant solucions provisionals d’espai, fins que estigui reformat l’antic edifici Lola Anglada, seu definitiva de l’Institut.

  L’Institut va començar a funcionar el mes de setembre del 2017

  La reunió amb les famílies i l’equip docent es va produir el 23 de març de 2017 a les 17.30h i va ser una sessió informativa del projecte educatiu, on es van explicar les línies pedagògiques per part de la direcció del nou centre. Aquesta reunió va tenir lloc al gimnàs de l’Escola CEIP Lola Anglada i hi havia representants de la Generalitat i de l’Ajuntament. La representant de la Generalitat va confirmar que tindrien el batxillerat garantit a l’Institut la Riera.

  En aquests moments l’Institut La Riera es troba en mòduls ubicats al Parc de Ca l’Arnús a Badalona esperant la rehabilitació de l’edifici que acollirà el centre en un futur.

  La plataforma denuncia ara que els alumnes que cursen 4 d’ESO no tenen garantit l’itinerari acadèmic, ja que Serveis Territorials de la Generalitat no contempla oferir el Batxillerat com Institut La Riera el curs 2021-2022, donant continuïtat així a un projecte pedagògic de qualitat, inclusiu, innovador i digitalitzat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí