Golejada per començar a respirar més tranquils (5-1)

0
    54

01/12/2014 – Golejada revitalitzant del juvenil del Badalona, que no va donar opció a la UFB Jàbac i Terrassa (5-1) i surt de la zona de descens.

01/12/2014 – Golejada revitalitzant del juvenil del Badalona, que no va donar opció a la UFB Jàbac i Terrassa (5-1) i surt de la zona de descens. Els de Javi Cuesta, amb dos triomfs consecutius davant de rivals directes, han agafat oxigen en la classificació i des de la desena posició (13 punts) poden mirar el futur immediat amb molt més optimisme i tranquil·litat. Evidentment encara queda molta feina per garantir la permanència, però fa l’efecte que el pitjor ja ha passat. S’han recuperat efectius, després de patir moltes lesions, i l’equip, partit a partit, va guanyant seguretat i consistència.

Contra la UFB Jàbac i Terrassa els escapulats van sortir a mossegar des del minut 1 i això va tenir una ràpida traducció en el marcador, amb l’1-0 marcat per Alexis (8’). A la mitja hora de joc Cristo va fer el 2-0 en transformar un penal comès sobre ell mateix i Moisés, al 42, va certificar l’absoluta superioritat dels escapulats. Només en una falta lateral els visitants van poder escurçar diferències tot just abans del descans (3-1).

A la represa els visitants van mostrar un tímid intent de reacció, però el Badalona no es va deixar sorprendre, ampliant encara més el marcador amb un altre gol de Cristo (64’) i un altre de Poncela (67’).  “No ens podem adormir, però l’equip respira després d’haver patit molt en l’inici de temporada", admet Javi Cuesta.  El tècnic escapulat destaca “la intensitat” exhibida pels seus jugadors en aquest darrer partit  i confia que aquesta bona línia es mantingui en els pròxims compromisos abans de Nadal, començant per la visita dissabte que ve (16 h) al camp del San Francisco, un altre equip de la zona baixa. “Per estar del tot tranquils ens falten com a mínim 20 punts més i no ens podem aturar”, ha recordat.