Segueix la bona línia

0
    17

01/12/2014 – Unificació Llefià, Lloreda i CF Bufalà mantenen la bona dinàmica de resultats a la lliga; el Roma Sports provoca la primera derrota de la Fundació Grama.

Tres victòries i tres empats. Amb aquest balanç va tancar-se un cap de setmana de futbol marcar per la pluja i el mal temps. Al grup II de Segona Catalana, el Llefià i el Lloreda van obtenir un triomf i un empat en els seus respectius duels.

El conjunt de Jordi Souto va desfer-se del Premià a domicili (1-2), amb protagonisme especial del porter Uri Llaveria, el qual va aturar un penal per tal d’assegurar el triomf badaloní.

La Unificació es va avançar amb un gran gol de vaselina de Toni Casulleras (2’), però els premianencs no van trigar gens a empatar per mitjà d’una rematada de Franco que topava en Fede i acabava entrant (10’).

Just abans del descans, una centrada lateral impactava a les mans de Litus i l’àrbitre xiulava penal a favor del Llefià. Israel s’encarregava de transformar la pena màxima (45’) i, ben entrat el segon temps, Llaveria salvava els mobles visitants amb una aturada providencial davant de la pena màxima xutada per Litus (66’).

La Unificació sumava d’aquesta manera la setena victòria de l’any i es manté en tercera posició amb un total de 25 punts, a un de la segona plaça ocupada pel Lloreda. El conjunt de Rubén Castillo, per la seva part, va puntuar contra la Guineueta (1-1), l’equip que més vegades ha empatat del grup (9).

El Lloreda va decantar el partit ben aviat, amb un gol de Pérez (7’), però l’empat de la Guineueta no es va fer esperar, ja que Jonathan Pujibert va igualar el marcador abans del minut 20 (18’).

Durant el tram final del partit, el duel es va escalfar de valent i els visitants es van quedar amb nou homes per les expulsions d’Alejandro i Dani. Amb aquest empat, el Lloreda manté la segona plaça a un punt del líder, el Mataró (27) Els maresmencs, però, encara han de disputar els 15 últims minuts d’un duel ajornat contra el Dinàmic Batlló, quan el resultat era de 2 a 0 pel líder.

Tercera seguida

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà va sumar el tercer triomf consecutiu contra un rival de la zona alta, el CF Alella (4-1). Els vermells, cinquens (25), tenen la promoció d’ascens a només quatre punts de distància.

En només mitja hora de joc, el Bufalà va deixar el partit contra l’Alella molt ben encarrilat. En la primera ocasió clara dels locals, Carlos va obrir la llauna (2’), i abans del primer quart d’hora Tomás Domínguez ampliava el marge badaloní amb el 2 a 0. Abans del descans, David Leira faria el tercer pel Bufalà (30’), però l’Alella reaccionava just després amb el 3 a 1 de Joan Sánchez (35’).

El gol de la tranquil·litat arribaria abans del compliment dels primers 45 minuts. Mustapha marcava la seva segona diana de la temporada (41’) per tal d’assegurar el triomf vermell. Durant tot el segon temps, el marcador no es mouria més, assegurant els tres punts per l’equip de Sergio López.

Salta la sorpresa

Al grup VI de Quarta Catalana, la gran sorpresa del cap de setmana la va protagonitzar el Roma Sports al camp del líder, la Fundació Grama (1-2). Els colomencs, primers classificats del campionat, van perdre el seu primer partit de la temporada contra un rival a priori inferior.

Després de dues bones ocasions de Sato i De la Rica per part de la Fundació, una passada a l’espai cap a José Sánchez permetia al davanter del Roma superar la sortida de Fran i inaugurar el marcador (20’).

Tot seguit, Balcarreras errava un mà a mà contra Rubén que hauria suposat l’empat. Els avisos de la Fundació tindrien premi just abans del descans, en un xut de Kevin desviat per un defensor del Roma (41’).

Només començar la segona part, caiguda de José Sánchez a l’interior de l’àrea i penal clar que el davanter badaloní s’encarregava de transformar en el definitiu 1 a 2 (52’). Fins al final, la Fundació Grama ho va intentar, però ni Balcarreras ni Moha van estar encertats en els últims metres. Els colomencs segueixen líders amb 25 punts, mentre que el Roma Sports suma el quart triomf de la temporada i és novè amb 12.

Al mateix grup VI de Quarta Catalana, l’Àguila va igualar en dues ocasions els gols del Cabrera B per acabar empatant el partit (2-2). José Antonio i Puentes van ser els golejadors verd-i-blancs contra el filial maresmenc. L’Àguila segueix en tercer lloc amb 20 punts, un més que el Pere Gol, després que aquest empatés contra l’Arrabal B (2-2).