Bon empat de l’Unificación Llefià en l’anada de la promoció

0
    36

10/06/2013 – Els badalonins van aconseguir un 1-1 a domicili que deixa força encarrilada l'eliminatòria d'ascens a Primera Catalana. L'anada, aquest diumenge a la tarda al Municipal de Llefià

En la lluita per l'ascens a Primera Catalana l'Unificación Llefià estava obligat a mostrar la seva millor versió, la del principi de curs. Les irregularitats i incerteses del tram final de temporada no cabien en la batalla contra l'Olímpic Can Fatjó. Conscienciats, els futbolistes del conjunt badaloní van donar el millor d'ells mateixos ahir, aconseguint treure un meritori i molt positiu 1-1 del camp rival.

Com no podia ser d'una altra manera, el duel va ser igualat, barallat i molt intens. Ambdós van preferir sortir amb cautela, procurant evitar un gol que pogués condicionar molt l'eliminatòria. L'Unificación va saber jugar amb els nervis del rival, tenint sempre present que la tornada seria al Municipal de Llefià, i que aquesta darrera bala podria ser decisiva en el signe del play-off per l'ascens a Primera Catalana. Per això va aparèixer al camp més tranquil i va tenir durant molts minuts ocasions més clares de gol que el rival. Però poc abans del descans, al minut 40, el punta local Ruy va rematar una falta per col·locar l'1-0.

El gol rebut no va atemorir a l'Unificación, que va reprendre el partit amb intenció de dominar-lo, buscant el gol que el donés l'empat. La insistència i la paciència van tenir premi quan al 59' Ramos ajustava un xut al pal per convertir l'1-1. A partir de llavors el matx no va tenir un dominador clar. Tots dos van poder-se fer amb el triomf, però al final les taules van decretar que la comtessa s'haurà de decidir en el partit de tornada, que es disputarà aquest diumenge a les 19.00 al Municipal de Llefià.

FITXA TÈCNICA

Olímpic Can Fatjó: Oteros; Torreño, Alesanco, Soler, Piera, Ortiz, Ortega, Parecerisas, Ruy, Sánchez, López // També van jugar: Caballero, Nicolás, Muñoz

Unificación Llefià: León; Oliver, Pérez, Rodríguez, García, Azañón, Ramos, Parra, Mejía, Valero, Monterde // També van jugar: Abad, Machado, Benítez, Valverde, Santana

Àrbitre: Jonathan Vega Martínez. Grogues: Ortiz, Parcerisas, Sánchez (Can Fatjó); Rodríguez, Valverde (Unificación)

Gols: 1-0, Ruy (minut 40); 1-1, Ramos (minut 59)