Gospel Sentits oferirà un concert per restaurar la Mare de Déu dels Dolors

  0
  Dolors.jpg

  13/09/2017 – Tindrà cita el pròxim dissabte 16 de setembre a l'església de Santa Maria. Les entrades ja es poden adquirir.

  Ja han passat 70 anys de la restauració del misteri de la Mare de Déu dels Dolors, que des de 1723 i 1914 -aproximadament-  desfilava pels carrers del barri de Dalt la Vila per les processons del Divendres de Dolors i Dijous Sant -Processó del Silenci- de Setmana Santa.

   

  Després de set dècades, la imatge s'ha envellit i malmès, i per això la Congregació de la Mare de Déu dels Dolors ha programat un concert extraordinari, que oferirà el Cor Gospel Sentits a l'església de Santa Maria el pròxim dissabte 16 de setembre, a les 21 hores, l'endemà de la festivitat de la Mare de Déu dels Dolors. L'entrada té un preu solidari de 6 euros, que es pot adquirir a través del telèfon 697425517, al número 10 del carrer Sant Anastasi o una hora abans del concert.

   

  Recordar, que la congregació va sortir l'any 1946 a captar material daurat per les casses per reconstruir el tàlem i les vares, que va provocar fer nou tot el misteri.