Creu Roja i Carrefour recapten 3.440 euros en material escolar

  0
  54
  creu roja.jpg

  13/09/2017 – S’han creat 111 lots, 23 més que l’any passat, per a infants i joves de 6 a 16 anys perquè puguin tornar a l’escola en igualtat de condicions.

  Per novè any consecutiu, Creu Roja i la Fundació ‘Solidaridad Carrefour’ han posat en marxa la campanya ‘Tornada a l’escola solidària’ per aquest curs 2017-2018.

   

  Durant els passats dies 1 i 2 de setembre, voluntaris de la Creu Roja es van ubicar a diversos supermercats de Carrefour de tot l’estat espanyol, entre els quals el del Centre Comercial Montigalà, amb l’objectiu de recollir material escolar per als infants i joves de famílies que pateixen exclusió escolar.

   

  A través d’aquesta campanya, enguany s’ha arribat a recaptar un total de 3.442,40 euros, que ha permès crear 111 lots (23 més respecte a l’any passat) amb motxilles, llibretes i bolígrafs, entre altres, per repartir entre els infants i joves de 6 a 16 anys amb què la Creu Roja treballa als municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

   

  A més, continuant la lluita contra l’exclusió social, s’ha destinat 2.894 euros en ajudes econòmiques per a famílies en risc d’exclusió social, provinents dels fons d’una herència gestionada per Creu Roja de Catalunya.

   

  Èxit escolar

   

  D’altra banda, per garantir la igualtat des de la infància, 49 joves d’entre 6 als 16 anys van ser atesos dins del programa d’’Èxit Escolar’ durant el 2016, on van compaginar estones de reforç escolar amb activitats de lleure, i on berenaven cada tarda per garantir també l’accés a una alimentació adequada i el foment d’hàbits saludables. En total es van arribar a repartir 3.592 berenars a la seu de la Creu Roja a Santa Coloma. Enguany, per aquest 2017, ja s’han inscrit uns 46 infants.