Gossos marca el punt àlgid del Musica’t 2014

  0
  gossos.JPG

  24/01/2014 – Els caps de cartell actuan aquesta nit al Principal, precedits d'Albert Solà; diumenge, Obeses tancarà la programació d'enguany.

  Després de les actuacions dels Projecte Mut i de Miquel Abras i Cesk Freixas, Badalona viurà aquest cap de setmana el plat fort i colofó del Musica’t 2014 amb tres actuacions d’altura: Albert Solà, Gossos i Obeses.

   

  Solà serà l’encarregat d’escalfar els motors del Teatre Principal aquest divendres a partir de les nou de la nit. El jove cantant i compositor de folk/pop de Sant Cugat del Vallès, amb tan sols 22 anys, s’està consolidant en el panorama musical català. Influït per les músiques tradicionals d’arrel americana, però sense descartar altres estils com el funk i el rock, ens explica històries particulars i del dia a dia, buscant sempre la proximitat amb el públic.

   

  El cantautor deixarà pas al plat fort i caps de cartell d’enguany. Els Gossos aterren a Badalona per presentar Gira Batecs, la seva tornada després d’un any i mig fora dels escenaris i el seu nou àlbum a través del qual el grup deixa ben clar que el seu cor batega per tenir canvis al seu horitzó i que no volen deixar de sospirar per continuar introduint novetats a la seva vida. Les cançons del seu treball ens parlen de la superació, del creixement personal, de les relacions sanes i positives, de somnis, d’anhels i d’agraïments als que ja no hi són però han deixat empremta. Aquest és un espectacle que busca la complicitat màxima amb l’espectador, que no renuncia al concepte artístic de ‘música en viu’ i que vol connectar amb les distintes generacions de públic que han estat presents en la trajectòria de Gossos.

   

  Obeses tancarà la programació

  La Sarganta acollirà diumenge -19h- el darrer suspir del Musica’t 2014. El grup Obeses, un fenomen bastant difícil d’explicar en paraules, serà l’encarregat de tancar la programació d’enguany. El seu món i la seva música traspassa l’estàndard dels grups que hi ha actualment al panorama musical a Catalunya.

   

  Es podria dir que d’una orgia desbocada entre el so i la paraula en nasqueren les onze peces que conformen Zel, el segon disc del quartet contemporani. Un enorme i sofisticat treball liricomusical que s’articula sota la voluntat última d’oferir al públic del segle XXI una música a l’alçada de la seva exigència artística. No parlem d’aire fresc, parlem de vida.