“Gràcies afició”

  0
  DSC_0957.JPG

  03/05/2015 – Detallem alguns dels parlaments que els jugadors del FIATC Joventut van efectuar en l’acte de cloenda de la temporada.

   

  Nacho Llovet: “Gràcies per venir. Des que estic al primer equip, aquest és dels anys que veig més gent aquí. Això suposa un punt més de la connexió que hem aconseguit aquesta temporada entre l’equip i l’afició. Moltes gràcies a tots per estar avui aquí i per haver estat amb nosaltres tota la temporada”.

   

  Sitapha Savané (en català): “Moltes gràcies a tots. Crec que ha estat un any molt bo pels jugadors i per l’afició. Personalment he gaudit molt aquesta temporada. He jugat com feia deu anys que no feia. Vull donar les gràcies als companys, que m’han ajudat molt, als tècnics i a l’afició. Força Penya!”.

   

  Albert Miralles: “Moltes gràcies per haver vingut. Com deia en Nacho, aquest ha estat un any especial per tots. Penso que l’any passat va ser l’inici de tot això”.

   

  “La major part del grup s’ha mantingut i això ha fet que la temporada es convertís en un any ple d’èxits. Només espero que això que estem demostrant aquí avui segueixi creixent. El club necessita respirar aquest caire d’il·lusió. Tots junts hem de tirar això endavant”.

   

  Sergi Vidal: “Ha estat una temporada increïble. Poder tornar a casa i fer-ho amb aquest grup magnífic, jugar en una ciutat que és casa meva i defensar un club que on he viscut tantes coses és maco. L’afició ens ha donat molt suport”.

   

  “Crec que hem aconseguit una cosa complicada. Arribar al final tots junts sense que ningú falli. Quan tothom rema en la mateixa direcció és més fàcil. Gràcies a tots”.

   

  Demond Mallet: “Ha estat un any increïble. Us estimo a tots. Jugadors, entrenadors, al president, als aficionats… Sou els millors de l’ACB. Tota la gent que està en aquesta sala forma part del mateix equip. Us estimo. Gràcies pel suport”.

   

  Tariq Kirksay: “Totes les coses que hem viscut i somiat han estat genials. No només pels jugadors. Segur que també pels aficionats”.

   

  “Recordo la primera entrevista que vaig fer. Em van preguntar què esperava de la Penya i jo vaig respondre que el club lluitaria per coses, intentant arribar al play-off i a la Copa. Tothom va riure i ara mira, aquí estem”.

   

  Goran Suton: “Mai havia tingut uns companys tan increïbles. Són els millors de la meva vida. Gràcies a tota la gent que treballa al club, especialment al David Garcia. És com un pare i com la dona (riu).

   

  “Gràcies a tothom per formar part d’aquesta experiència increïble. Ha estat el meu millor any jugant a bàsquet. M’ho he passat molt bé. Gràcies”.

   

  Clevin Hannah, Albert Ventura, Alex Suárez, Alberto Abalde i Alex Barrera també van obsequiar l’afició amb els seus respectius parlaments, agraïnt el suport i el tracte rebut per part de tothom.