Gran festa de rugbi a la platja del Coco

  0
  Rugbi.jpg

  06/07/2017 – La 28a edició del Rugby Platja Badalona acull a més de 250 jugadors de totes les edats en una jornada esportiva.

  Com ja és una tradició, el passat cap de setmana de juliol es va celebrar a la platja del Coco la primera jornada de la 28a edició del Rugby Platja de Badalona. Aquest és sens dubte un dels torneigs de rugbi platja més tradicionals i amb més prestigi de tots els que s’arriben a celebrar durant aquest estiu a la costa catalana.

   

  Més de 250 jugadors de totes les edats van gaudir d’una jornada esportiva en un ambient festiu i de germanor en el qual, enguany, s’ha disposat de quatre camps, un d’ells inflable que va oferir un magnífic aspecte.

   

  Al matí van jugar els més petits de la casa i l’escola de Rugby Club Badalona, que cada any no deixa de créixer, ja que va ser el protagonista de la jornada des de Sub-8 al Sub-16. Mentre que a la categoria Sub-18, amb una participació molt més elevada, el guanyador va ser el Sant Cugat, que va tenir que lluitar amb vuit equips per arribar a assolir la victòria.

   

  Ja a la tarda va ser el torn del sènior masculí i femení i veterans amb un gran nivell internacional per segon any consecutiu amb la participació del club suís Neuchâtel Rugby. Pel que a la classificació, en sènior masculí el BUC va quedar en una primera posició per davant de Rubias19 i Gòtics RC; mentre que al femení, les guanyadores van ser les jugadores del BER, deixant en un segon i tercer lloc, respectivament, a Partisanes i Alella. Finalment, els veterans del Flying Pings van ser els campions d’aquesta 28a edició del Rugby Platja Badalona, seguits del Barça i del Badalona.