Gran final de temporada al Top Català de Tennis Taula

0
    31

10/07/2015 – El CTT Badalona va aconseguir classificar-hi un total de 10 jugadors, un nou rècord per al club.

El passat cap de setmana es va celebrar a la capital de Les Garrigues la darrera prova oficial del calendari català, el Top 8, on es van reunir les millors raquetes del país. El Club Tennis Taula Badalona va aconseguir classificar-hi un total de 10 jugadors, entre els quals sis nois i quatre noies, en un nou rècord per al club.

Dissabte en categoria infantil, el badaloní Adrià Fernàndez va aconseguir la victòria en un excel·lent campionat, acabat imbatut i concedint tres jocs en total, mentre que Raul Fernàndez fou vuitè amb només una victòria. En benjamins, Pau Lloret va ser segon, caient només davant el campió i Arnau Lloret tercer, mentre que Marina Bueno i Mariona Bachs van ser cinquena i vuitena, respectivament.

Diumenge va ser el torn d'alevins i juvenils, on Adrià Fernàndez va culminar una gran temporada aconseguint un sorprenent segon lloc, partint com a darrer classificat, amb jugadors de categoria d'edat superior. Pau Lloret també va realitzar una gran actuació en alevins, acabant en quarta posició, mentre que Anny Carreño va acabar vuitè amb una treballada victòria.