Grans noms i espectacles ompliran els teatres municipals els propers mesos

  0
  temporada teatres.jpg

  20/09/2016 – Badalona Cultura vol superar l'exitosa ocupació mitjana del 80% aconseguida el darrer semestre.

  La nova temporada 2016-2017 dels teatres municipals inclou un total de 23 propostes de qualitat amb espectacles per a tots els gustos. Després de l’èxit del darrer semestre, amb una ocupació mitjana del 80%, la programació dels propers mesos, sota la marca Centre d’Arts Escèniques de Badalona, presenta a partir d'aquest mes de setembre un conjunt d’actuacions de teatre i música repartits pels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante.

   

  Obrirà temporada de teatre al Teatre Zorrilla l’actuació de Enchanté!, amb la companyia las Divinas. Els espectacles familiars, organitzats conjuntament amb la Xarxa, arrancaran el mateix mes de setembre amb Plors de Cocodril de la Pera Llimonera. En els mesos posteriors destaquen dins les produccions de teatre, entre d’altres, El Rey, amb Alberto San Juan i Willy Toledo; Dansa d’Agost, producció de la Perla 29 amb direcció de Ferran Utzet, un dels millors espectacles de la temporada. Al mes de desembre la mítica actriu Concha Velasco presentarà Reina Juana, espectacle dirigit per Gerardo Vera sobre el personatge històric de Juana la loca.

   

  En l’àmbit musical destaquen la presentació del nou disc de Martí Serra, Cançons Mecanoscrites, on per primer cop se sentiran les lletres dels seus nous temes. El Teatre Zorrilla acollirà a principis d’octubre el cantautor Roger Mas que presentarà Irredempt. També s’ha programat el clàssic concert de Santa Cecília que oferirà Ia Banda Simfònica de Badalona.

   

  Teatre local amateur

   

  La nova temporada suposa el retorn del projecte de Badalona a Escena. Quatre companyies de teatre amateur de la ciutat s’instal·laran al Teatre Zorrilla per preparar les seves noves produccions. Es tracta de Món Animal, Projecte Ixthys, Teatre a Peu Pla i Katalakaska.

   

  Abonaments i entrades

   

  Per a aquesta nova programació els abonaments estan distribuïts en dues opcions : l’abonament A que inclou els espectacles Enchanté!, Daniel Ligorio, Dansa d’agost, El Test i Reina Juana; i l’abonament B on es pot trobar trobar El Rey, Roger Mas, Vespres de la Beata Verge, Ciara, Romeu i Julieta. El seu preu en la modalitat A serà de 60 € i 50€ en la modalitat B.

   

  Els abonaments i les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla de dijous a dissabte de 18 a 20.30 hores. També a través del portal de Ticketea.com o la pàgina del teatre (www.teatrezorrilla.cat).