Grup La Pau presta el servei de transport sanitari urgent del País Basc

  0

  Grup La Pau -cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- és la nova operadora de transport de servei sanitari urgent al País Basc, concretament de la província d’Araba, després que l’empresa adjudicatària, SSG-Larrialdiak, hagi abandonat el contracte de manera precipitada.

  Des de la matinada de l’1 de gener, la cooperativa badalonina presta el servei, després que el Departament de Salut del Govern basc informés el passat 30 de desembre a la direcció de Grup La Pau de l’abandonament de l’empresa operadora fins al moment.

  “El vespre del 30 de desembre vam rebre una trucada del govern basc, informant de la situació, i després de valorar-ho internament amb el Consell Executiu de Grup La Pau es va decidir enviar cinc dotacions per assumir de manera immediata els serveis urgents a partir de les 0:00 hores de l’1 de gener”, ha explicat Vicenç Chicharro, president de Grup La Pau. “D’aquesta manera, hem negociat un contracte per tres mesos prorrogables fins que es pugui executar el nou contracte, del que esperem ser adjudicataris”, ha afegit.

  Per la seva banda, Osakidetza s’ha mostrat molt satisfeta i agraïda de la celeritat i professionalitat de Grup La Pau, que en menys de 24 hores va posar en marxa un dispositiu important que afectava a una part destacada de població en dates complicades.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí