La badalonina Menarini participa a la campanya “Una sonrisa por Navidad”

  0
  39

  Un any més Menarini ha participat en la campanya “Un Somriure per Nadal”, una iniciativa solidària posada en marxa per l’ONG Cooperació Internacional que té com a objectiu sensibilitzar a l’opinió pública i comprometre a la societat amb l’ajuda a les persones més necessitades, i que contempla des del repartiment de més de 10.00 regals a nens, fins a una llarga llista d’activitats solidàries amb persones soles, malaltes, amb escassos recursos o sense llar. Gràcies a la participació de les persones que treballen en la seu de la companyia a Badalona, s’han donat 120 regals.

  Uns 10.000 nens i nenes rebran en aquestes dates assenyalades, almenys un regal gràcies a la campanya en la qual s’impliquen i col·laboren institucions, particulars i empreses com Menarini. Aquest any, els gairebé 400 empleats i empleades de la companyia s’han tornat a implicar a fons: en la seu s’ha instal·lat un arbre de Nadal del qual s’han pogut anar retirant les 120 boles que contenien una targeta en la qual estava escrit el nom del menor i la seva edat. Una vegada adquirits els regals, la plantilla els ha anat col·locant amb les seves respectives etiquetes sota aquest arbre solidari a l’espera de ser recollits per Cooperació Internacional per al seu posterior repartiment.

  L’acte de lliurament d’aquests regals va tenir lloc el dia 23 de desembre en la seu de la companyia. Mònica Moro, responsable de Comunicació i RSC ha destacat la implicació de tota la plantilla en aquesta iniciativa solidària ja que s’han complert les expectatives i s’han esgotat les 120 peticions existents. Així, ha manifestat que “en Menarini estenem el nostre afany per millorar la vida de les persones i la nostra participació en aquesta campanya és bona prova d’això. Gràcies a la implicació de les persones que treballen en la seu de Badalona molts nens rebran un regal aquest Nadal. El seu somriure també serà un regal per a tots nosaltres”.

  Per part seva, Rafael Herráiz, director general de l’ONG Cooperació Internacional ha agraït a la companyia la seva reiterada col·laboració, “gràcies a la vostra ajuda, un Nadal més podrem arribar a les persones més necessitades. Aquest any ens hem proposat lliurar 10.000 regals i els vostres ens ajudaran, sens dubte, a sumar molts més somriures”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí