Grup La Pau quadriplica els seus serveis sanitaris a l’estiu

  0
  48

  La cooperativa badalonina, Grup La Pau, ha cobert aquest any més de 1.500 esdeveniments, enfront els gairebé 500 en els quals van oferir els seus serveis al 2015.

  Entre aquests esdeveniments es troben el Primavera Sound, el Sónar, el Festival Bioritme, el Circuit Festival, les Santes de Mataró, els World Roller Games o la Fira d’abril de Barcelona. “La clau de l’èxit rau en el coneixement i adaptació a l’entorn i la naturalesa de cada un dels esdeveniments”, comenten els responsables dels serveis preventius de la companyia. “Analitzem tots els possibles riscos i oferim una ràpida resposta per a cadascuna de les necessitats, resolent in situ o efectuant el trasllat immediat a urgències en cas de diagnòstic o tractament hospitalari”.

  Més festivals a l’estiu

  Entre els mesos de maig i setembre es produeix una proliferació de festivals musicals i esdeveniments que, en els últims 5 anys, han suposat per al Grup La Pau un increment aproximat del 260% de la prestació dels seus serveis preventius en aquest tipus d’actes.

  A més, les atencions sanitàries més freqüents a causa de la calor són cremades i deshidratacions, però també lesions traumàtiques, agressions, abusos o intoxicació per substàncies.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí