Guanyar sí o sí

  0
  73
  Previa.JPG

  10/12/2015 – Oportunitat clara de tornar a sumar tres punts. El Badalona rebrà aquest diumenge un equip malferit, el València B, que ha caigut al penúltim lloc de la classificació després d'haver sumat només dos punts en els últims vuit partits. 

  Oportunitat clara de tornar a sumar tres punts. El Badalona rebrà aquest diumenge un equip malferit, el València B, que ha caigut al penúltim lloc de la classificació després d'haver sumat només dos punts en els últims vuit partits. La victòria és gairebé una obligació i el primer que ho reconeix és l'entrenador escapulat, Manolo González. “És un partit molt important, una final. Hem de guanyar sí o sí”, considera. El tècnic, però, destaca que el filial valencianista és “un conjunt amb jugadors joves i amb talent que, tot i que no han aconseguit bons resultats, serà molt difícil de batre.”

  González, que assenyala que pot ser determinant avançar-se en el marcador, no amaga que està més satisfet amb la feina del seu equip en defensa que no pas en atac. En tot cas, diumenge haurà de trobar una solució al problema amb el gol si vol que el Badalona s'endugui els tres punts.

  L'entrenador gallec no podrà comptar amb Alberto Tendillo, per culpa d'una clàusula en el seu contracte de cessió, ni amb Alberto Carroza, sancionat per acumulació de targetes, ni, molt probablement, amb José Manuel Morales, Sergio Maestre i Sergio Olmeda, encara amb molèsties. Sí que estaran disponibles, ja recuperats, Josemi Perona, Ibón Gutiérrez i Jacob Akrong. Al davant hi haurà un equip en caiguda lliure, el València B, conduït per un entrenador, Curro Torres, que es jugarà el càrrec. No serà fàcil, però la victòria, de tan possible que és, gairebé és obligada. Xiularà l'àrbitre de La Rioja César Soto Grado.