Guanyem aposta per un colideratge amb un PSC que demana prudència

  0
  Guanyem aposta per un colideratge amb un PSC que demana prudència
  Guanyem aposta per un colideratge amb un PSC que demana prudència

  La crisi a l’Ajuntament de Badalona després de l’escàndol protagonitzat per Xavier Garcia Albiol entra en una fase de calma tensa. La vinculació de l’alcalde amb una societat offshore a Belize ha situat Badalona en el centre del mapa polític català i estatal. L’alcalde, de moment, no ha mostrat cap intenció de dimitir i l’oposició ja ha iniciat els primers contactes per plantejar una hipotètica moció de censura.

  Tots els grups municipals afirmen mantenir els canals de comunicació totalment oberts per discutir la qüestió. En declaracions al Badalona Matí, José Téllez (Guanyem Badalona) ha explicat que la seva formació ja ha fet dues assemblees per decidir que la moció de censura hauria de cloure amb un govern amb majoria i coliderat entre el PSC i Guanyem. Això, però, no implicaria necessàriament una alcaldia compartida.

  El PSC demana responsabilitat i prudència

  Rubén Guijarro, líder del PSC a Badalona, ha demanat prudència i responsabilitat, evitant parlar clarament de moció de censura. Guijarro té la intenció de parlar avui amb Garcia Albiol per fer-li veure que la dimissió és l’únic camí possible. “El marge per dimitir se li acaba”, ha declarat el regidor socialista.

  La direcció del PSC de Catalunya debatrà avui la situació de Badalona, però deixarà la decisió final sobre la moció de censura a mans de l’executiva local. Sobre si el PSC de Badalona donaria suport a una moció, Rubén Guijarro no s’ha mostrat taxatiu. “Estarem disposats a fer el que creiem millor per a la ciutat. Els mecanismes ja es veuran. Volem que la decisió es prengui a Badalona. Després de l’executiva d’avui, reflexionarem sobre com s’ha d’efectuar aquest canvi”, ha declarat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí