Guanyem avisa: els serveis socials tancats fan perillar el pressupost

  0
  78
  Oficina de serveis socials al costat de Pompeu Fabra, tancada

  Els Serveis Bàsics d’Atenció Social de Badalona haurien d’haver reobert dilluns, després de l’acord anunciat per Guanyem entre l’alcalde Guijarro i la formació que actua com a soci clau del govern. Segons va comunicar Guanyem, l’alcalde es va comprometre a reobrir els serveis socials que s’havien decidit tancar prèviament a causa de la situació epidemiològica.

  Doncs bé, ha arribat dimarts i els Serveis Bàsics d’Atenció Social continuen tancats. Guanyem s’ha dedicat avui a trucar a les diferents oficines repartides per Badalona i a anar-hi presencialment. Aquest diari també ha realitzat diverses trucades i ningú ha agafat el telèfon. En aquest sentit, Guanyem adverteix que el no compliment dels acords posa en perill la negociació del pressupost.

  Així ho explica Toni Flores, president del Grup Municipal: “Ens reunim amb l’alcalde cada 15 dies. En la darrera reunió vam manifestar el nostre malestar pel tancament dels serveis socials. No tenia sentit poder celebrar iniciatives com la Sant Silvestre o el primer bany de l’any i, alhora, tancar els serveis socials. A més, les ciutats del nostre entorn els han mantingut oberts. L’alcalde hi va estar d’acord i de la reunió en va sortir el compromís que dilluns es reobria”.

  Segons Flores, ell personalment ha intentat posar-se en contacte en múltiples ocasions amb l’alcalde durant el dia d’avui. També s’ha intentat contactar amb David Torrents, regidor de Serveis Socials. De moment no han obtingut resposta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí