Guanyem Badalona aposta per fer un referèndum metropolità sobre l’adhesió a l’AMI

  0
  a2061d6c-d9d6-4b19-a818-8e8ae2fccfe7.jpg

  23/03/2016 – La plataforma política badalonina creu que s'ha d'impulsar la creació d'una xarxa de municipis pel procés constituent.

  Guanyem Badalona En Comú aposta per celebrar un referèndum metropolità sobre l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i per la creació d'una xarxa de municipis pel procés constituent. Així ho va defensar el passat divendres 18 de març durant l'acte “Construïm la República Catalana barri a barri”, amb la presència de diferents figures polítiques.

   

  L’acte, celebrat al Centre Cívic de la Salut davant unes 170 persones, ha comptat amb la presència de la metgessa i teòloga Teresa Forcades, el periodista Antonio Baños, el regidor de Sant Adrià en Comú Joan Belda, l'antropòleg Manuel Delgado i el membre del Consell Nacional d'EUiA, David Companyon, acompanyats per l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater.

   

  Dolors Sabater, en representació de Guanyem Badalona en Comú, va presentar durant l'acte el manifest de l'organització “Construïm la República Catalana barri a barri”, que recorda que la construcció de la República Catalana barri a barri és un dels tres eixos principals de Guanyem.