Llovet: “Ara és quan els equips de sota comencen a donar sorpreses”

  0
  42
  Nacho-Llovet-ACB-PHOTO_1514258735_26341083_1875x1247.jpg

  22/03/2016 – El capità del FIATC Joventut desitja que el triomf sumat al Fernando Martín tingui un impacte positiu en l’equip per tal de vèncer l’ICL Manresa.

   

  Des que va assaltar la pista del Gipuzkoa (70-74) a finals del mes de gener, la Penya no havia aconseguit sumar cap més bon resultat lluny dels seus dominis. Amb la victòria certificada a Fuenlabrada, el bloc de Salva Maldonado manté a ratlla la distància que els separa de la zona baixa i continua estant a dos partits del vuitè.

   

  “Per l’equip ha estat molt important guanyar a Fuenlabrada. La victòria ens ha donat una injecció de moral enorme”, reconeixia Nacho Llovet abans d’iniciar el primer entrenament de la setmana.

   

  “El Montakit estava jugant a un nivell molt alt i havia estat capaç de vèncer en vuit dels últims nou partits jugats a la seva pista. Per nosaltres era difícil, ja que feia temps que no sumavem fora”, afegia el capità del FIATC Joventut.

   

  Tot i encetar una setmana de bones sensacions a causa del triomf aconseguit, el vestidor de la Penya és conscient que cal fer un pas més en un aspecte concret del joc: el control de les rendes favorables.

   

  “La part negativa que cal millorar és la gestió dels avantatges en el tram final dels partits. Vam tenir sort que el triple de Llorca no entrés”, recordava Llovet.

   

  Ara, el FIATC Joventut inaugura una setmana llarga d’entrenaments per preparar la visita que dilluns efectuarà l’ICL Manresa a l’Olímpic (18h). “Quan arriba el darrer tram de la temporada, els equips de la zona baixa sempre juguen amb un extra d’energia i motivació. Els hi va la vida”, advertia el pivot, fent referència  a la situació que viu el conjunt d’Ibon Navarro.

   

  Segons Llovet, “en aquests moments” la Penya no ha de mirar “cap a la zona baixa”, ja que compta amb un “bon avantatge”. Malgrat viure en un context de tranquil·litat, el capità té present que en el darrer tram de la lliga tot s’igualarà més. “Ara és el moment on els equips de sota comencen a donar sorpreses”, valorava el jugador verd-i-negre.

   

  De cara a l’últim tram de la temporada, el vestidor del FIATC Joventut s’ha marcat un objectiu: ser el més competitiu possible. “Esperem poder guanyar bastants partits en les pròximes setmanes. Volem arribar a les cinc últimes jornades amb opcions de somiar. Això seria el més bonic”, afirmava Nacho Llovet.