Guanyem Badalona proposa convocar un Ple Extraordinari per evitar el tancament de Can Bofí Vell

  0
  59

  L’únic alberg per a persones sense llar a Badalona haurà de tancar el proper 29 d’abril. L’Ajuntament no paga a la coperativa que gestiona l’alberg des del 2021

   

  El pròxim 29 d’abril, l’únic alberg per a persones sense llar a Badalona haurà de tancar. Can Bofí Vell, que aten fins a 45 persones cada dia amb pernoctació i menjador social, es veu obligat a tancar les seves portes per l’impagament de l’Ajuntament a la cooperativa Suara, qui gestiona el servei.

  Dolors Sabater, regidora portaveu de Guanyem Badalona ha realitzat aquest matí unes declaracions on proposa la convocatòria d’un Ple Extraordinari Municipal amb l’objectiu de resoldre de manera urgent la situació d’impagament de l’Ajuntament cap al servei. “Davant l’alarma generada pel tancament imminent del servei essencial de pernoctació a Can Bofí Vell cal exigir-li al govern municipal responsabilitat» i ha instat a prendre mesures urgents per evitar el tancament. “De la mateixa manera que es va fer amb Creu Roja i Badalona Serveis Assistencials, s’ha de convocar un Ple Extraordinari per aprovar el pagament”. Segons la regidora de Guanyem, “no s’entén que s’hagi fet en aquests altres casos i en el de Can Bofí Vell no es vulgui fer”.

  Guanyem Badalona alerta sobre les «greus conseqüències humanitàries» de la interrupció del servei, que pot posar en perill la vida de 45 persones que són ateses actualment. «Hi ha hagut un problema de mala gestió, però hi ha la solució. Albiol serà culpable de qualsevol cosa que pugui passar a aquestes persones».

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí