Guanyem proposa un govern urgent de coalició amb la resta de grups menys el PP

  0
  53

  Ahir, diumenge, per la tarda, el grup municipal de Guanyem va emetre un comunicat informant que s’havien reunit durant el cap de setmana per “analitzar la política municipal”. La conclusió a la que va arribar la coalició de Dolors Sabater va ser que l’Ajuntament es troba en “bancarrota tècnica i política” i aposta, per això, per un govern de concentració, informen, de totes les forces del Ple aïllant al PP d’Albiol. És a dir: Guanyem, ERC, PSC, Badalona en Comú i Junts per Catalunya. A més, proposen a Sabater com “l’única candidata possible per liderar-ho”, ja que aquesta va ser la segona candidata de la ciutat més votada a les eleccions municipals del maig.

  Avui es farà una valoració com a Govern

  Les respostes no s’han fet esperar. La candidata dels comuns, Aïda Llauradó, va respondre via Twitter que avui farien una valoració com a govern i com a grup municipal, però que no comparteixen, en cap cas, que el govern estigui en fallida. “No és coherent fer una valoració catastròfica i alhora defensar una coalició amb aquells que critiques”, assegura Llauradó.

  Al tweet se sumava la opinió de David Torrents, representant de Junts, que li contestava que “el problema no és només la opinió que alguns regidors podem tenir, és el que pensen molts treballadors de l’ajuntament i sobretot molts ciutadans”.

  Els comentaris en aquesta mateixa línia han estat majoritaris, poden llegir a les xarxes socials paraules com “aquesta ciutat s’en va a pique”, “la gestió de la crisi ha estat nefasta” o “sempre serà millor que enfonsar la ciutat, com està passant ara”.

  Guijarro diu no a cedir l’alcaldia

  Per la seva part, l’alcalde en funcions, Rubén Guijarro, ha comunicat avui mateix la postura del grup socialista en unes declaracions: “Si se’m pregunta si estem disposats a cedir l’alcaldia a Dolors Sabater la resposta és no”, assegura Guijarro. A més, ha expressat que no veu convenient fer aquesta proposta quan l’alcalde Àlex Pastor es troba retirat temporalment per problemes de salut.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí