Guijarro presentarà al desembre el pressupost pel 2022

  0
  42
  Guijarro presentarà al desembre el pressupost pel 2022
  Guijarro presentarà al desembre el pressupost pel 2022

  El nou alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, s’ha compromès a presentar al desembre el nou pressupost de la ciutat per al 2022, amb inversions per millorar la neteja i la seguretat als carrers i un “pla de reconstrucció” després de la crisi de la covid-19. Ho ha dit aquest dimarts en una entrevista a TV3

  L’alcalde aposta per treballar sobre “grans consensos i grans acords” i ha dit que aquest mateix dimarts ha convocat la taula de contractació municipal per abordar la renovació de la contracta de neteja que planeja incloure en el nou pressupost.

  La Generalitat inverteix a Badalona

  El Govern de la Generalitat ha aprovat el Projecte de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022. Els comptes reserven diverses partides per Badalona. En primer lloc, 6 milions d’euros pel nou edifici de l’institut Ventura Gassol. Per altra banda, s’invertiran 2 milions d’euros a la reforma de l’edifici judicial del carrer Prim i 5 milions al projecte urbanístic de l’antic solar de la fàbrica l’Estrella.

  El nou CAP del Gorg rebrà una inversió de la Generalitat 1.7 milions. El Projecte de pressupost de la Generalitat també contempla partides per quiròfans a Can Ruti, per remodelar el carrer Barcelona i per realitzar diverses actuacions a Pomar i Sant Roc.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí