A 50 agents de la Guàrdia Urbana els deuen el sou de les eleccions del 14 de febrer

  0
  67

  L’Ajuntament de Badalona encara no ha pagat part del servei d’eleccions autonòmiques fet pels agents de la Guàrdia Urbana el passat 14 de febrer. En un comunicat, el sindicat SFP-FEPOL sol·licitava, a data 3 de novembre, que el govern d’Albiol o el proper futur govern de la ciutat, es comprometi a realitzar el pagament abans que finalitzi l’any.

  Segons el sindicat, l’Ajuntament encara no ha retribuït a més de 50 agents de la Guàrdia Urbana el servei prestat el 14 de febrer amb motiu de les eleccions Autonòmiques celebrades al nostre municipi.

  Més de 50 agents encara esperen que se’ls aboni el servei extraordinari prestat el 14 de febrer. Aquell dia, els agents van haver de donar cobertura a una jornada de votació presencial, on el principal problema sanitari era el possible contagi pel virus de la covid-19.

  Els sindicats de l’Ajuntament van pactar amb el govern un acord, que posteriorment va ser ratificat per ple i en el qual es definia a la perfecció com es procediria a abonar aquesta jornada especial. Avui dia, un bon nombre d’agents encara no han cobrat part d’aquesta jornada, més de 8 mesos esperant la retribució que els pertoca i que està acordada al ple municipal.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí